آشپزخانه

آرشیو مطالب

چیز کیک انار، پیشنهاد خوشمزه و جذاب یلدایی تارا مارکت به شما عزیزان

۱۳۹۹/۰۹/۲۶      ۲۴۴۳۰ بازدید

چیز کیک انار:

چیز کیک انار از خوشمزه ترین انواع دسر ها می باشد که بسیار مناسب شب یلدا است، چیز کیک به عنوان یکی از محبوب ترین دسر های دنیا می باشد که اصالت آن به کشور یونان بر می گردد و جالب است بدانید انگلیسی ها چیز کیک را با پایه بیسکویت می پسندند و آمریکایی ها با پنیر خامه ای درست می کنند اما اصیل ترین چیز کیک برای نیویورک می باشد که درست کردن آن مهارت زیادی می خواهد. اما فصل پاییز بهترین زمان برای تهیه چیز کیک انار می باشد سعی کنید از انار های قرمز و شیرین استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار:

  • کره ۱۲۵ گرم
  • بیسکوییت پتی بور ۲ عدد
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین ۴ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
  • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲ عدد
  • پودر قند ۳/۴ پیمانه
  • پودر ژله انار ۱ بسته
  • انار دون شده به مقدار لازم

مرحله اول : تهیه کراست چیز کیک

ابتدا کره را داخل ظرفی روی بخار کتری آب قرار بدهید تا ذوب شود سپس بیسکویت پتی پور را با کمک آسیاب و یا اگر در دسترس نداشتید با گوشت کوب خوب له کنید تا پودر شود سپس پودر بیسکوییت را با کره مخلوط و کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانت ریخته و خوب صاف و پرس کنید سپس قالب را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

اگر قالب کمربندی در دسترس نداشتید داخل ظرف مورد نظرتون دو تا کیسه فریرز یا سلفون بکشید و سعی کنید کیسه فریرز را از اطراف قالب بیرون بیاورید تا مثل دستگیره بتوانید ازش برای بیرون آوردن چیز کیک استفاده کنید.

 

مرحله دوم : مخلوط شیر و ژلاتین

در این فاصله شیر را در ظرفی بریزید و ژلاتین را روی شیر بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده ( بن ماری ) تا ژلاتین حل شود و در آخر وانیل را به مخلوطمون اضافه می کنیم.

 

مرحله سوم : مخلوط پنیر چیز کیک

ابتدا پودر قند را الک کنید سپس داخل کاسه بریزید و پنیر ماسکارپونه را به همراه خامه اضافه کنید و با کند ترین دور همزن بزنید سپس مخلوط شیر و ژلاتین مرحله دوم را اضافه می کنیم و ۱ دقیقه دیگر هم می زنیم سپس کراست چیز کیک را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

 

مرحله چهارم : تهیه ژله انار

در این مرحله ۱ بسته ژله انار را با ۱.۵ لیوان آبجوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ژله کاملا حل شود سپس برای چند دقیقه داخل یخچال قرار بدهید تا خنک شده و حالت سفیده تخم مرغ پیدا کند ولی نبندد.

 

مرحله آخر

قالب را از یخچال خارج کرده و ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری ریخته و می گذاریم داخل یخچال تا نیم بند شود سپس روی ژله نیم بند شده انار دون شده بریزید و مابقی ژله روی آن ریخته و مجدد داخل یخچال بمدت ۷ الی ۸ ساعت قرار داده تا چیز کیک ببندد.

 

پودر کیک ردولوت رشد هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۲۵      ۲۷۶۸۷ بازدید

آماده سازی کیک ردولوت :

1) فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

2) تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

3) آب و  روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

4) پودر کیک رد ولوت رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

5) سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.

6) خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.

7) برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

 آماده سازی کرم :

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود. پودر کرم را در ظرفی ریخته، شیر را به آن بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید. کره نرم شده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت استفاده از همزن دستی مدت بیشتری هم بزنید تا یکنواخت شود . چنانچه طعم شوری پنیر خامه ای را نمی پسندید، می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

–کیک را از عرض برش دهید، به طوری که دو لایه کیک داشته باشید. حدود 10 گرم از کیک را نگه دارید تا بعدا برای تزئین کیک از آن استفاده کنید.

–کرم آماده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی لایه زیرین کیک، یک قسمت از کرم را ریخته، کاملا پخش و صاف نمایید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با بقیه کرم، سطح آن را کاملا بپوشانید. مقداری از کیک را که برای تزئین نگه داشته بودید، با دست پودر کنید و روی کرم بپاشید. می توانید برای تزئین، از مربای آلبالو استفاده نمایید که طعم مطلوبی به کیک رد ولوت شما خواهد داد.

طرز تهیۀ پن کیک‌های خوشمزه

۱۳۹۶/۰۸/۲۱      ۸۳۱۳ بازدید

مواد لازم برای 8 نفر

✅ 1 و ½ لیوان آرد همه کاره

✅ 3 و ½ لیوان بیکینگ پودر

✅ 1 قاشق چای خوری نمک

✅ یک قاشق سوپ خوری شکر سفید

✅ 1 و ¼ لیوان شیر

✅ یک تخم مرغ

✅ سه قاشق سوپ خوری کره، آب شده

دستورالعمل تهیه پن کیک

آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسۀ بزرگ مخلوط کنید. در وسط این ترکیب یک حفره ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کرۀ آب شده را درون آن بریزید. تا زمانی که ترکیب نرم و یکدست شود آنها را هم بزنید.

یک ماهیتابۀ با سطحی روغنی را روی حرارت متوسط گرم کنید. این ترکیب را به صورت دایره های کوچک درون ظرف برزید، برای هر پن کیک حدودا باید ¼ لیوان از ترکیب خود بریزید. بگذارید تا پن کیک ها در هر دو طرف خود قهوه ای شوند و آنها را گرم سرو کنید.

 

دستور العمل پخت کیک شیفون وانیلی

۱۳۹۶/۰۵/۲۳      ۹۰۲۰ بازدید

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد           

روغن مایع: ٧٠ گرم             

وانیل: یک چهارم ق چ              

آرد : ١۵٠ گرم

شیر: ٧۵ گرم                                 

پودر قند: ١٢٠ گرم             

بکینگ پودر: ١ ق م

 

دستور پخت:

مرحله اول : آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده،سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

مرحله سوم: سفیده تخم مرغ را با نیمی پودر قند مخلوط کرده و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد .

مرحله چهارم: زرده تخم مرغ را با وانیل و باقی مانده پودر قند مخلوط کرده و با دور متوسط همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدارشود;

مرحله پنجم : سپس روغن را به آن اضافه کرده و ٢ دقیقه دیگر با همزن بزنید.

مرحله ششم : مخلوط مرحله ١ و شیر را به تناوب به مخلوط مرحله ۴ اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هفتم: مواد به دست آمده را یکباره به سفیده فرم گرفته اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هشتم : مواد را درون قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و درون فر از قبل گرم شده قرار دهید.

 

 نکته :

 نکته اول : درزمان فولد کردن مواد در مرحله ۵ و ۶ حتما از لیسک استفاده کنید.

نکته دوم : جهت شکلاتی کردن به ازای هر ١۵٠ گرم آرد می بایست مقدار ١۵ گرم از آرد کم کرده و به جای آن ١۵ گرم پودر کاکائو جایگزین کنید.

 دستور ارسالی از سرکار خانم سمیرا صفری از همراهانکانال تلگرام فروشگاه زنجیره ای تارا

برای پیوستن به ما از طریق لینک زیر اقدام فرمایید .

کانال تلگرام

@taraname

برای ارسال دستورهای غذایی خود از این لینک استفاده نمایید.

ارتباط با ما

@tarachainstore