آشپزخانه

آرشیو مطالب

اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین

۱۳۹۶/۰۵/۳۰      ۱۰۹۰ بازدید


مواد لازم :

گوشت مرغ چرخ شده ⬅️     ۳۵۰ گرم
تخم بلدرچین⬅️    ۱۲ عدد
سیر له شده⬅️    ۳ حبه
پیاز⬅️    ۲ عدد
سس خردل⬅️    یک و نیم قاشق چایخوری
سس فلفل⬅️    یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه⬅️    به میزان لازم
کنجد⬅️   مقداری


طرز تهیه:

١️⃣گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.

٢️⃣گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.

٣️⃣گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۴️⃣گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.

۵️⃣گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است.

امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید.
برای دریافت آموزشهای بیشتر همراه ما باشید

سالاد پاستا

۱۳۹۶/۰۵/۴      ۹۵۶ بازدید

مدت زمان تهیه این سالاد کوتاه است و آنرا می توان به راحتی در منزل تهیه کرد. سالاد پاستا را می توان به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی برای شام سرو نمود. در ادامه با طرز تهیه سالاد پاستا آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

• پاستا شکل دار ⬅️ ۳۰۰ گرم
• ژامبون نگینی خرد شده  ⬅️ ۱۴۰ گرم
• خیارشور ⬅️ ۱۰۰ گرم
• فیله گوجه فرنگی  ⬅️ یک دوم پیمانه
• سس مایونز ⬅️ ۱۰۰ گرم
• ماست  ⬅️ ۵۰ گرم
• نمک و فلفل ⬅️ به میزان لازم

طرز تهیه:
١️⃣ مقداری آب را در ظرفی مناسب بریزید و حرارت دهید تا به جوش بیاید. داخل آب یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع اضافه نمایید.
٢️⃣ پاستا ها را درون آب جوش بریزید و بپزید. سپس پاستا را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
٣️⃣ سس مایونز، ماست، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴️⃣ ژامبون، خیار شور و فیله گوجه فرنگی را بصورت نگینی خرد کنید.
۵️⃣ پاستای پخته شده و مابقی مواد را درون نیمی از سس بریزید و مخلوط کنید. پاستا در این مرحله باید به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار گیرد.
۶️⃣ پاستا را از یخچال بیرون بیاورید و مابقی سس را نیز به آن بیافزایید. سالاد پاستای شما آماده است. سالاد را درون ظرفی زیبا سرو نمایید.

امیدواریم از تهیه سالاد پاستا لذت برده باشید.

سوپ اسپانیایی

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۳۳۲۶۰ بازدید

سوپ اسپانیایی

مواد لازم:

یک پیمانه جو
یک پیمانه خرد شده پیاز
٢ پیمانه ریز خرد شده کلم
یک عدد قلم گوساله
یک پیمانه خرد شده ( به پیمانه کاملاً فشرده) گشنیز
به اندازه کافی فلفل و نمک
۴ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
(به هیچ عنوان سوپ را هم نمی زنیم.)


طرز تهیه:
 ابتدا پیاز , کلم و گشنیز را بطور جداگانه در آسیاب سبزی خورد کن آکا کاملا ریز کنید
قلم را در ظرف گذاشته آب را به آن اضافه کرده و در روی حرارت می گذاریم ، پس از جوش آمدن آب قلم را خارج کرده و دوباره روی آن آب می ریزیم که دلیل این کار کف حاصل ازپخت قلم است. دو عدد پیاز داخل ظرف می ریزیم که بوی بد آن گرفته شود. جو، پیازوکلم را داخل ظرف ریخته می گذاریم تا به مدت ٢ ساعت
خوب پخته شود. سپس قلم را بر می داریم ، اگر سوپ رادر دیگ زودپز می پزیم ، کمی نمک می ریزیم که دیگ زودپزسیاه نشود.
سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می نماییم تا سوپ کاملاً رنگ بگیرد.
گشنیز ، فلفل و نمک را در آخرین مرحله پخت اضافه می نماییم و پس از چند بارجوش زدن و پختن سبزی ، سوپ حاضر است ( البته سبزی را نباید زیاد پخت تا رنگ سبز آن از بین نرود) . در صورت تمایل برای تزئین کردن سوپ می توان از لیموی تازه استفاده کرد.

نکته :
بهتر است جو را از شب قبل خیس کنید و افزودن پیازنیز باعث می شود بوی کلم گرفته شود.

=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore
=========================


پیتزای سبز

۱۳۹۴/۰۱/۲۵      ۲۵۱۹ بازدید
مـواد لازم ( برای۴ نفر )
آرد سفید : ۳ لیوان / ۴۸۰ کیلو کالری
روغن زیتون : ۴ قاشق مرباخوری /۱۰۰ کیلو کالری
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری /۰ کیلو کالری
شکر : ۱/۵ قاشق چایخوری / ۱۶ کیلو کالری
نمک: ۳/۴  قاشق چایخوری / ۰ کیلو کالری
پنیر خامه ای : ۱۵۰گرم / ۱۹۵ کیلو کالری
مایونز : ۴ قاشق غذاخوری/ ۳۶۰ کیلو کالری
پنیر چدار : ۱۰۰گرم / ۱۱۰ کیلو کالری
کلم بروکلی: ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری
هویج خلال شده : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری
گوجه فرنگی : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری
فلفل دلمه ای خلال شده : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری
گل کلم : ۱ لیوان / ۲۵ کیلو کالری
 

طـرز تـهـیـه

با خمیر پیتزا شروع کنید. به این ترتیب که بیکینگ پودر و شکر را در یک و نیم لیوان آب ولرم حل کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بمانند. آرد را نیز با نمک و روغن زیتون مخلوط و بعد از ۲۰ دقیقه، مخلوط آب را در آرد بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را ۱۵ دقیقه ورز دهید و ۲ ساعت در جایی گرم بگذارید تا در اصطلاح استراحت کند و جا بیفتد.
در این بین، سبزی ها را خرد کنید.
کلم بروکلی و گل کلم را خرد و فلفل دلمه ای و هویج را خلال کنید و گوجه فرنگی را به حلقه های بسیار نازکی درآورید.
سپس این سبزی ها را در کاسه ای بزرگ با هم مخلوط کنید و در کناری بگذارید.
بعد از گذشت ۲ ساعت، خمیر را در سینی فر پهن کنید.
یادتان باشد ابتدا باید نان پیتزا را بپزید و سپس مواد پیتزا را روی آن بریزید و آن را در فر بگذارید بنابراین پس از پهن کردن خمیر، آن را در فری که با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار دهید تا پخته شود. بعد آن را خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.
پس از خنک شدن، روی نان پیتزا مخلوط پنیر خامه ای و مایونز بمالید و سپس سبزی ها را روی آن قرار دهید و بعد روی تمام آنها پنیر چدار بگذارید و پیتزا را ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس آن را سرو کنید.