آشپزخانه

ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۳۴۲۵۲ بازدید

ماهی سرخ شده همراه با سس مخصوص فرانسوی

مواد لازم:

۴ تکه ماهی سفید
٢۵٠ گرم گوجه فرنگی گیلاسی شکل که از وسط نصف شده باشند
١ عدد فلفل سبز، خرد شده (مانند شکل خرد شوند)
١ عدد فلفل قرمز، خرد شده
سیر خرد شده به میزان لازم
١ عدد پیاز خرد شده
یک و نیم قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
٣ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

 طرز تهیه:
١- برای درست کردن راتاتوی ابتدا ٢ قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه بزرگ ریخته و شعله گاز را در زیاد کنید (کمی بیشتر از حد وسط) سپس پیاز و فلفل ها و سیر را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه دهید به مدت ۴ دقیقه سرخ شوند (تا زمانی که احساس کنید کمی نرم شده اند)
٢- سپس گوجه فرنگی و سرکه را اضافه کرده و بین ۶ تا ٨ دقیقه اجازه دهید که کاملا مواد بایکدیگر ترکیب شوند. (مواد را خیلی هم نزنید) حالا مواد را از روی اجاق برداشته و سپس ریحان را به آن اضافه کنید. مواد را درجایی قرار داده تا گرم بمانند.
٣- یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک ماهی تابه نچسب ریخته و آن را گرم کنید، سپس تکه های ماهی را سرخ کنید. (حدود ٣دقیقه برای طلایی شدن هر طرف ماهی کافیست) سپس ماهی را با راتاتوی میل نمائید.
=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore
=========================