آشپزخانه

خورشت قارچ

۱۳۹۳/۱۱/۱۱      ۸۶۱۷ بازدید

 

مواد لازم برای هر نفر :

_ گوشت چرخ کرده بدون چربی ١٠٠ گرم

_ پیاز ١ عدد

_ قارچ ٣ الی ۴ عدد

_ زعفران دمکرده ١ قاشق غذا خوری

_ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

_ رب گوجه فرنگی ١ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

زمان بسیار کوتاهی جهت آماده سازی این خورش لازم است و یک غذای مناسب و فوری برای افراد شاغل و دانشجو میباشد.

_ پیاز رنده شده را با کمی روغن تفت داده و بعد گوشت چرخ کرده و نمک و زردچوبه و فلفل و رب را اضافه کنید و آنها را نیز تفت داده تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود سپس روی گوشت مقداری آب ریخته و درب آنرا ببندید تا خوب پخته شود . در این فاصله قارچ تمیز و شسته شده را  ریز کنید اگر قارچ کوچک بود دونیم کرده و اگر بزرگ بود به چهار قسمت تقسیم کنید و در مقدار کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا رنگ قارچ سفید و خوشرنگ بماند . قارچها و زعفران را بعد از اینکه گوشت پخته شد به خورش اضافه کنید و حرارت را خاموش کرده در ظرف مناسب بریزید و داخل یا روی آنرا با جعفری خرد شده تزئین کنید .

منبع :http://ashpazierangin.net