آشپزخانه

سالاد پاستا

۱۳۹۶/۰۵/۴      ۴۹۵۲ بازدید

مدت زمان تهیه این سالاد کوتاه است و آنرا می توان به راحتی در منزل تهیه کرد. سالاد پاستا را می توان به عنوان پیش غذا، میان وعده و یا حتی برای شام سرو نمود. در ادامه با طرز تهیه سالاد پاستا آشنا خواهید شد.

مواد لازم :

• پاستا شکل دار ⬅️ ۳۰۰ گرم
• ژامبون نگینی خرد شده  ⬅️ ۱۴۰ گرم
• خیارشور ⬅️ ۱۰۰ گرم
• فیله گوجه فرنگی  ⬅️ یک دوم پیمانه
• سس مایونز ⬅️ ۱۰۰ گرم
• ماست  ⬅️ ۵۰ گرم
• نمک و فلفل ⬅️ به میزان لازم

طرز تهیه:
١️⃣ مقداری آب را در ظرفی مناسب بریزید و حرارت دهید تا به جوش بیاید. داخل آب یک قاشق نمک و یک قاشق روغن مایع اضافه نمایید.
٢️⃣ پاستا ها را درون آب جوش بریزید و بپزید. سپس پاستا را درون آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
٣️⃣ سس مایونز، ماست، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴️⃣ ژامبون، خیار شور و فیله گوجه فرنگی را بصورت نگینی خرد کنید.
۵️⃣ پاستای پخته شده و مابقی مواد را درون نیمی از سس بریزید و مخلوط کنید. پاستا در این مرحله باید به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار گیرد.
۶️⃣ پاستا را از یخچال بیرون بیاورید و مابقی سس را نیز به آن بیافزایید. سالاد پاستای شما آماده است. سالاد را درون ظرفی زیبا سرو نمایید.

امیدواریم از تهیه سالاد پاستا لذت برده باشید.