آشپزخانه

سوپ گوجه فرنگی

۱۳۹۶/۰۷/۱۰      ۷۴۵۱ بازدید



مواد لازم:

✅ گوجه فرنگی نصف شده ١۵٠٠ گرم
✅ روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری
✅ سیر ۴ حبه
✅ عصاره مرغ یا سبزیجات ۴ پیمانه
✅ آویشن ۴/١ قاشق چایخوری
✅ پودر فلفل قرمز ٢/١ قاشق چایخوری
✅ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش پخت

ابتدا فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

کف سینی فر را با فویل بپوشانید . حبه های سیر با پوست را درون یک تکه فویل قرار دهید و آن را بپیچانید و درون فر قرار دهید تا سیرها پخته شوند و رنگ آنها طلایی شود. گوجه فرنگی های نصف شده را کف سینی فر رو با لا بچینید و روی آنها مقداری نمک و فلفل بپاشید.

سپس روی هرکدام از برش ها مقداری روغن زیتون بریزید و سینی را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها کاملا برشته شوند . سیرها را از توی فویل در آورید و پوست آنها را بگیرید.

گوجه فرنگی استراحت داده شده و سیر پخته شده و آبی که پس از پخت گوجه ها درون سینی فر باقی مانده را درون غذا ساز بریزید و چند پالس بزنید تا صاف و یکدست شود. مواد را دوباره به قابلمه برگردانید و عصاره مرغ و آویشن و فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت متوسط بجوشد و غلیظ شود .