آشپزخانه

خورشت تره

۱۳۹۶/۰۹/۲۴      ۳۱۲ بازدید

مواد لازم
گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم
 تره خرد شده:500 گرم
لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد متوسط
گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید. پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید . وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی  را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو  یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورشت اضافه کنید و برای ترشی این خورشت کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.