خواندنی‌ها

نکاتی ضروری برای پخت غذایی سالم

۱۳۹۴/۱۲/۱۵      ۸۷۹۷ بازدید

آشپزی کردن با روشی درست و استفاده از مواد غذایی سالم باعث می شود که کربوهیدرات و چربی های اضافی از وعده غذایی که در خانه درست می کنید حذف شوند.
بخارپز کردن
دستورهای غذایی که بخارپز کردن مواد غذایی را پیشنهاد می دهند معمولا برای پخت نیازی به استفاده از روغنندارند. می توانید سبزیجات را بخارپز کنید تا سالم تر باشید.
استفاده بیش از حد روغنممنوع!
مهم نیست روغنی که استفاده می کنید چقدر سالم است، در هر صورت باید کمتر روغنمصرف کنید. چه روغنزیاد باشد و چه کم ادویه ها همان طعم را دارند.
سبزیجات فراموش نشود
سعی کنید در هر غذایی از سبزیجات استفاده کنید. سبزیجات مختلف سرشار از موادی هستند که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهند.
مصرف کربوهیدرات را کم کنید
بیشتر سبزیجاتی مصرف کنید که سرشار از فیبر باشند. سبزیجاتی مثل سیب زمینیشیرین و سیب زمینیپر از کربوهیدرات هستند. البته باید سعی کنید وعده غذایی غذاییتان به مقدار متعادلی سبزیجات مختلف داشته باشد تا سوخت و ساز بدنتان بیشتر شود.
جوانه ها
برای طبخ جوانهی دانه های مختلف نیازی به روغنزیاد ندارید. جوانهها جایگزینی سالم برای مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات هستند.