آشپزخانه

پاستا پنه با سس آلفردو

۱۳۹۶/۰۶/۲۷      ۷۱۶۷ بازدید

مواد لازم برای پخت پاستا پنه با سس آلفردو

✅ پاستای پنه پخته شده ١٢٠ گرم(برای هر نفر)
✅ سینه مرغ بدون استخوان حبه ای ١٢٠ گرم(برای هر نفر)
✅ قارچ ورقه ورقه شده ١٠٠ گرم(برای هر نفر)
✅ ریحان درشت خرد شده ١ قاشق سوپخوری
✅ کره گیاهی ٣٠ گرم
✅ فلفل سیاه به میزان لازم
✅ پودر سیر تا ١ قاشق چایخوری
✅ مواد لازم برای سس آلفردو
✅ شیر ٣/١ پیمانه
✅ خامه ١٠٠ گرم
✅ کره ٢٠ گرم
✅ نمک وفلفل به میزان لازم
✅ پنیر موزارلا رنده شده ١٠٠ گرم


طرز تهیه پاستا :

۴ لیتر آب را با چهار قاشق چایخوری نمک و دو قاشق سوپخوری روغن بجوش آورید. پاستا را در آن بریزید و پس از ۶ الی ١۵ دقیقه آن را آبکش کنید و روی آن را آب سرد بگیرید و کنار بگذارید تا آب آن برود.

طرز تهیه پنه مرغ:

کره را در تابه و روی حرارت متوسط داغ کنید، سپس مرغ را اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه تفت دهید. قارچ را اضافه کرده و تفت دادن را ۴-٣ دقیقه دیگر ادامه دهید پودر سیر و ادویه مورد نظر را افزوده و هم بزنید.

سس آلفردو را به همراه ریحان و پاستا به مواد فوق اضافه کنید و پس از اینکه پاستا به غلظت دلخواه رسید.( حدود ٣ دقیقه روی شعله متوسط) آن را در ظرف کشیده و سرو کنید.

طرز تهیه سس آلفردو :

کره را داغ کرده، شیر و خامه را اضافه کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. نمک و فلفل آن را اندازه کرده وپنیر را اضافه کنید. هنگامی که پنیر ذوب شد از روی آتش بردارید.