خبرها

نوشیدنی گیاهی کامبوچا

۱۳۹۹/۰۳/۳      ۵۸۱ بازدید

نوشیدنی گیاهی کامبوچا یک نوشیدنی تخمیری است که بر پایه نوعی چای خاص، ساکاروز و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تولید می‌شود و باکتری‌ها و مخمرهای موجود در قارچ کامبوچا به روش مخصوصی پرورش یافته و به آن اضافه می‌شود.

این نوشیدنی سرشار از ویتامین های  و B1 تا B12 و اسیدفولیک وهمچنین دارای  Usnic acid  است که خواص ضد باکتریایی دارد. باتوجه به اینکه کافئین و ساکاروز اولیه توسط مخمر و باکتری مصرف می‌شود، نوشیدنی در پایان کار این مواد مضر را در خود نخواهد داشت.

این نوشیدنی با طعم ترش و شیرین و عطری دلنشین و با اضافه نمودن گیاهان دارویی به روشی خاص به آن، دارای خواص درمانی تغذیه ای بالایی است.

این نوشیدنی  کاملا طبیعی و ارگانیک، بدون استفاده از هیچ گونه مواد افزودنی و نگه‌دارنده شیمیایی در چهار طعم بوقناق، قهوه سبز، هفت گیاه و ماریتیغال به بازار عرضه شده است.wink