- تمامی خبرها
- بهمن ۱۴۰۲
- آذر ۱۴۰۲
- آبان ۱۴۰۲
- مهر ۱۴۰۲
- بهمن ۱۴۰۱
- آذر ۱۴۰۱
- آبان ۱۴۰۱
- مهر ۱۴۰۱
- اردیبهشت ۱۴۰۰
- فروردین ۱۴۰۰
- آذر ۱۳۹۹
- آبان ۱۳۹۹
- مهر ۱۳۹۹
- مرداد ۱۳۹۹
- تیر ۱۳۹۹
- خرداد ۱۳۹۹
- اردیبهشت ۱۳۹۹
- مهر ۱۳۹۷
- مرداد ۱۳۹۷
- خرداد ۱۳۹۷
- اردیبهشت ۱۳۹۷
- اسفند ۱۳۹۶
- بهمن ۱۳۹۶
- آذر ۱۳۹۶
- آبان ۱۳۹۶
- مهر ۱۳۹۶
- شهریور ۱۳۹۶
- مرداد ۱۳۹۶
- بهمن ۱۳۹۵
- دی ۱۳۹۵
- آذر ۱۳۹۵
- مهر ۱۳۹۵
- شهریور ۱۳۹۵
- مرداد ۱۳۹۵
- اردیبهشت ۱۳۹۵
- فروردین ۱۳۹۵
- اسفند ۱۳۹۴
- بهمن ۱۳۹۴
- دی ۱۳۹۴
- آذر ۱۳۹۴
- آبان ۱۳۹۴
- مهر ۱۳۹۴
- شهریور ۱۳۹۴
- مرداد ۱۳۹۴
- تیر ۱۳۹۴
- خرداد ۱۳۹۴
- اردیبهشت ۱۳۹۴
- فروردین ۱۳۹۴
- اسفند ۱۳۹۳
- بهمن ۱۳۹۳
- دی ۱۳۹۳
نوشیدنی گیاهی کامبوچا
نوشیدنی گیاهی کامبوچا یک نوشیدنی تخمیری است که بر پایه نوعی چای خاص، ساکاروز و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تولید میشود و باکتریها و مخمرهای موجود در قارچ کامبوچا به روش مخصوصی پرورش یافته و به آن اضافه میشود.
این نوشیدنی سرشار از ویتامین های C و B1 تا B12 و اسیدفولیک وهمچنین دارای Usnic acid است که خواص ضد باکتریایی دارد. باتوجه به اینکه کافئین و ساکاروز اولیه توسط مخمر و باکتری مصرف میشود، نوشیدنی در پایان کار این مواد مضر را در خود نخواهد داشت.
این نوشیدنی با طعم ترش و شیرین و عطری دلنشین و با اضافه نمودن گیاهان دارویی به روشی خاص به آن، دارای خواص درمانی تغذیه ای بالایی است.
این نوشیدنی کاملا طبیعی و ارگانیک، بدون استفاده از هیچ گونه مواد افزودنی و نگهدارنده شیمیایی در چهار طعم بوقناق، قهوه سبز، هفت گیاه و ماریتیغال به بازار عرضه شده است.