آشپزخانه

آرشیو مطالب

غذاهای مناسب پاییز کدامند؟؟

۱۳۹۹/۰۸/۵      ۸۰۸ بازدید

از دیدگاه طب سنتی هر فصل مزاج خاص خود را دارد و حتما باید سبک زندگی و غذاها نیز متناسب با فصل تغییر کند تا فرد سالم بماند و دچار بیماری‌های روحی و جسمی مرتبط با فصل نشود.

غذاهای با مزاج گرم مصرف کنید:

با توجه به این‌که فصل پاییز سرد و خشک است باید از مصرف غذاهایی که سردی و خشکی زیاد دارند همچون ترشی‌جات، عدس، بادمجان، کلم، قارچ، گوجه‌فرنگی، میوه‌های ترش و آب یخ پرهیز کنید و برعکس تابستان، از غذاهایی که مزاج گرم دارند و خونساز هستند استفاده کنید. 
 
آبگوشت، گوشت‌ گوسفند و شتر و بلدرچین، تخم‌مرغ، حبوبات، غذاهای ادویه‌دار و موادی که طعم شیرین دارند مانند شیره خرما و انگور، فرنی بادام، شیربرنج، مرباها، میوه‌های شیرین مانند کشمش، توت خشک، مویز، انجیر و از میان میوه‌های تازه مصرف به، سیب، انار و گلابی توصیه می‌شود .
برای افزایش رطوبت بدن غذاهای آبپز بخورید:
با توجه به کاهش بارش‌ها در برخی شهرها و افزایش خشکی هوا در فصل پاییز بهتر است برای کمک به افزایش تری و رطوبت بدن، غذاهای آبپز و رقیق مثل انواع سوپ‌ها و آش‌ها را جایگزین مواد سرخ‌کردنی و تا حدی کبابی کنید و از مصرف غذاهای فرآوری شده نظیر کنسروها و کمپوت‌ها، سوسیس، کالباس، پنیر شور و ماست و دوغ ترش دوری کنید. علاوه بر این نوشیدن چای، قهوه و نسکافه را کاهش داده و از نوشیدنی‌هایی مانند شربت لیمو و عسل و خاکشیر بهره ببرید.
بهترین میان وعده‌ها در پاییز:
مصرف مغز بادام و پسته بخصوص به صورت حریره را از مقوی‌ترین و بهترین میان‌وعده‌ها در این فصل بخصوص برای کودکان عنوان می‌کند و می‌افزاید برای وعده صبحانه یا میان‌وعده‌ها استفاده از منابع غذایی حاوی اسیدهای چرب مفید مانند کنجد و مشتقات آن مانند ارده نیز توصیه می‌شود. اما باید توجه داشت که باید از زیاده روی حتی در مورد مواد غذایی مجاز نیز دوری کرد .
 

پودر کیک ردولوت رشد هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۲۵      ۳۰۵۶ بازدید

آماده سازی کیک ردولوت :

1) فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

2) تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

3) آب و  روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

4) پودر کیک رد ولوت رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

5) سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.

6) خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.

7) برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

 آماده سازی کرم :

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود. پودر کرم را در ظرفی ریخته، شیر را به آن بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید. کره نرم شده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت استفاده از همزن دستی مدت بیشتری هم بزنید تا یکنواخت شود . چنانچه طعم شوری پنیر خامه ای را نمی پسندید، می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

–کیک را از عرض برش دهید، به طوری که دو لایه کیک داشته باشید. حدود 10 گرم از کیک را نگه دارید تا بعدا برای تزئین کیک از آن استفاده کنید.

–کرم آماده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی لایه زیرین کیک، یک قسمت از کرم را ریخته، کاملا پخش و صاف نمایید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با بقیه کرم، سطح آن را کاملا بپوشانید. مقداری از کیک را که برای تزئین نگه داشته بودید، با دست پودر کنید و روی کرم بپاشید. می توانید برای تزئین، از مربای آلبالو استفاده نمایید که طعم مطلوبی به کیک رد ولوت شما خواهد داد.

ماهی قزل آلا در فر، پیشنهاد جذاب و خوشمزه تارا به شما عزیزان

۱۳۹۹/۰۵/۹      ۳۲۰۵ بازدید

انواع ماهی تازه و بسته بندی شده هم اکنون موجود در شعب تارا مارکتwink

مواد لازم ماهی قزل آلا در فر:

  1. ۳ عدد ماهی قزل آلا
  2. نمک، فلفل، پودر پاپریکا پودر سیربه میزان لازم
  3. ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
  4. آبلیمو به مقدار لازم

مراحل:

1-ماهی قزل الا رو بعد اینکه پاک کردیم وداخل شکمش رو تمیز کردیم ،برشهای کوچکی با چاقو روی ماهی میزنیم برای اینکه ماهی بهتر طعم دار بشه.بعد با لیمو ترش یا آبلیمو،پودر سیر، پاپریکا ونمک و زعفران مزه دار میکنیم.

2-سینی فر را چرب کرده با روغن زیتون یا روغن مایع.کمی هم روی ماهی رو چرب میکنیم وداخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا ماهی بپزه،بعد برای اینکه روی ماهی هم برشته بشه  ۵ دقیقه گریل میشه.بعد ماهی رو از فر خارج کرده وسرو میکنیم.

 

 

طرز تهیه جوجه کباب یا شنیسل بوقلمون، پیشنهاد ویژه تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۷      ۳۳۴۰ بازدید

گوشت گرم و بسته بندی شده بوقلمون هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

حالا وقتشه یه تجربه ی فوق العاده خوشمزه  با گوشت لذیذ بوقلمون رو به شما مشتریان عزیزمون پیشنهاد بدیمwink.

مواد لازم:

1- گوشت بوقلمون بدون استخوان 1000 گرم

2- سرکه یک چهارم لیوان

3- روغن، یک چهارم لیوان

4- ماست یک لیوان

5- سیر رنده شده یک حبه

6- پیاز متوسط خُرد شده یک عدد

طرز تهیه:

سرکه، روغن، پیاز، ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم. گوشت را به مدت حداقل 8 ساعت در این مواد خوابانده و درب ظرف حاوی مواد را میبندیم. پس از زمان لازم گوشت آماده کباب شده یا کوبیده شدن و ترکیب با آدر سوخاری و شنیسل شدن میباشد.