خواندنی‌ها

آرشیو مطالب

تهیه شیرینی بادام و نارگیل ترک‌دار

۱۴۰۳/۱۲/۱۴      ۲۴۲ بازدید

تهیه شیرینی بادام و نارگیل ترک‌دار

مواد لازم (برای ۸ نفر):

پودر بادام: ۲۰۰ گرم

پودر نارگیل چرب: ۲۵۰ گرم

شکر: ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ: ۳ عدد

روغن مایع: ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر: ½ قاشق چای‌خوری

رنده پوست لیموترش: ۱ قاشق چای‌خوری

ماءالشعیر، پودر قند، مغز بادام (برای تزیین): به مقدار لازم

مراحل تهیه:
1. آماده‌سازی مواد خشک: پودر بادام، پودر نارگیل و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.
2. افزودن مواد مرطوب: تخم‌مرغ، روغن مایع و بیکینگ‌پودر را اضافه و مخلوط کنید.
3. افزودن پوست لیمو: برای عطر بهتر، رنده پوست لیموترش را اضافه کنید.
4. شکل دادن خمیر: گلوله‌های کوچکی از خمیر برداشته و در دست گرد کنید.
5. غلتاندن در مایع: هر گلوله را ابتدا در ماءالشعیر و سپس در پودر قند بغلتانید.
6. چیدن در سینی فر: گلوله‌ها را با فاصله روی کاغذ روغنی چیده و روی هرکدام یک بادام بگذارید.
7. پخت: در فر از پیش گرم‌شده با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.
8. سرو: بعد از خنک شدن، در ظرف مناسب بچینید و با چای یا قهوه نوش جان کنید.

 

نکات مهم:
بادام را قبل از آسیاب، مدتی در فریزر بگذارید تا روغن نیندازد.

*ماءالشعیر باعث ترک‌های زیبا روی شیرینی می‌شود، حذف نکنید.
برای تردتر شدن، مقدار روغن را کمتر کنید.
شیرینی را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا تازه بماند.
این شیرینی با بافتی نرم و طعمی عالی، گزینه‌ای خوشمزه برای پذیرایی است!

گراتن بادمجان

۱۴۰۳/۱۲/۱۴      ۲۲۸ بازدید

گراتن بادمجان

مواد لازم
گوشت چرخ شده 300 گرم
پنیر پیتزا 200 گرم
بادمجان 3 عدد
پیاز نگینی 1 عدد
قارچ 6 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زرد چوبه آویشن به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس سفید -
آرد 2 قاشق غذا خوری
شیر 2 لیوان
کره 20 گرم
نمک، فلفل به میزان لازم


طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده
مرحله اول آماده سازی بادمجان است برای این کار، ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به شکل حلقه ای برش می دهیم و داخل تابه ای روغن ریخته و دو سمت بادمجان ها را خوب سرخ می کنیم.
مرحله دوم: آماده سازی سس گوشتی
داخل تابه مناسبی روغن ریخته و پیاز را کاملا تفت می دهیم تا طلایی شود؛ سپس قارچ، سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و
تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند حالا نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را به همراه رب به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.
مرحله سوم: طرز تهیه سس سفیدداخل شیر جوش، کره و آرد را تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود. حالا به تدریج
شیر را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود. در نهایت که به غلظت رسید نمک و فلفل افزوده و از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم: تهیه گراتن بادمجان
داخل ظرف مناسبی یک لایه بادمجان سرخ شده را می چینیم و بعد یک لایه سس گوشتی ریخته و بعد یک لایه سس سفید می ریزیم این کار را ادامه می دهیم تا مواد به اتمام برسد و در نهایت روی گراتن را با لایه ای ضخیم پنیر پیتزا می پوشانیم.
مرحله آخر: پخت گراتن بادمجان در فر
گراتن را داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت می پزیم و در
نهایت پخت شعله رویی فر را روشن کرده تا پنیر پیتزا به خوبی برشته شود و نوش جان.

کنجد سیاه

۱۴۰۳/۰۵/۲۷      ۳۷۲۸ بازدید

کنجد سیاه

کنجد سیاه، دانه‌ای غنی از تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسفر، و ویتامین B6 است که ارزش غذایی بالایی دارد. این دانه‌های پرخاصیت نه تنها برای سلامتی بلکه در کنترل و درمان بیماری‌های متعدد نیز کاربرد دارند.
ما در ادامه این مقاله از تیم فرطب به بررسی دقیق و جامع این مواد مغذی و تأثیرات آن‌ها بر سلامتی خواهیم پرداخت. مطمئن باشید که اطلاعات ارائه شده در این مقاله، شما را در درک بهتر فواید کنجد سیاه یاری خواهد داد و می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تری در زمینه تغذیه و سلامتی داشته باشید.

فواید کنجد سیاه:

کاهش سطح کلسترول خون (LDL) و افزایش جذب آن در بدن (HDL)
کنترل و درمان پوکی استخوان
جوانسازی پوست
جلوگیری از بروز و تشدید سرطان دستگاه گوارش، سینه و پروستات
رفع آفتاب سوختگی روی سطح پوست
باز کردن عروق و پیشگری از تصلب شرایین
پیشگیری از آب مروارید چشم
استفاده به‌عنوان مرطوب‌کننده و درمان ترک پا و خشکی پوست
کاهش وزن و تناسب اندام
بهبود عملکرد دستگاه گوارش

نکات خانه داری با تارا

۱۴۰۳/۰۵/۲۷      ۳۷۹۲ بازدید

نکات خانه داری با تارا

1-شستشوی سینک استیل:
برای شتستشوی سینک استیل از پودر ماشین لباس شویی به همراه جوش شیرین می‌توانید استفاده کنید. روش دیگر این است که سرکه را به سینک اسپری کرده و با گذشت ۱۰ دقیقه جوش شیرین اضافه می‌کنید. برای پاک کردن سینک نیز از اسفنج و یا مسواک استفاده کنید. به این شکل سینک شما به خوبی تمیز شده و دیرتر لکه‌گیری می‌کند.

2- شستشوی سینک گرانیتی:
سرکه سفید را به سطح سینک اسپری کرده و بعد از ۱۵ دقیقه با آب گرم سینک را شستشو دهید. اگر لکه‌ها سخت بوده و به راحتی تمیز نمی‌شوند از جوش شیرین هم استفاده کنید. برای پاک کردن چربی‌ها نیز از مایع ظرف‌شویی و اسفنج استفاده نمایید. به هیچ عنوان از اسکاچ یا سیم ظرف‌شویی استفاده نکنید که به سینک خط و خش می‌اندازد.
در انتها نیز با حوله میکروفایبر سینک را خشک نمایید.