خواندنی‌ها

نگهدار مواد غذایی

۱۴۰۲/۰۳/۲۷      ۱۸۲۲ بازدید

تــخم مرغ کامل

تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با یکدیگر خوب مخلوط‌کنید. سپس در ظرف محکمی بریزید و داخل فریزر قرار دهید. در این صورت مخلوط زرده و سفیده تا یک سال در فریزر قابل نگهداری است.ا 3 ماه امکان‌پذیر است.

 

 

سفیده تخم مرغ

 اگر تنها به سفیده تخم‌مرغ برای درست کردن کیک نیاز دارید، زرده آن را دور نریزید؛ ســـفیده تخم‌مرغ را کـــامل از زرده جـــدا کنید وآنها را در ظرف درب دار قرار داده و داخل فریزر بگذارید.

 

 

زرده تــــخم مــــرغ

اگر تنها به زرده تخم‌مرغ نیاز دارید و سفیده آن بلااستفاده می‌ماند، آن را دور نریزید؛ زرده و سفیده را کامل جدا کنید. به ازای هر 4 زرده تخم‌مرغ یک قاشق چای‌خوری نمک یا پودر قند بزنید زیرا زرده تخم‌مرغ در اثر انجماد، آن‌قدر ژلاتینی می‌شود که دیگر نمی‌توان از آن استفاده کرد اما نمک و یا پودر قند کمک می‌کند تا زرده حالت ژلاتینی نگیرد.

 

 

تــــخم مــــرغ آبپز

امکان نگهداری کامل تخم‌مرغ آب‌پز در فریزر وجود ندارد زیرا سفیده تخم‌مرغ پخته در فریزر یخ نمی‌زند و تنها سفت و لاستیکی مانند می‌شود؛ بنابراین تنها نگهداری زرده تخم‌مرغ آب‌پز در فریزر (تا 3 ماه) امکان‌پذیر است.