خواندنی‌ها

آرشیو مطالب

آیا با زردچوبه آشنایی دارید؟

۱۳۹۷/۰۷/۵      ۲۳۷ بازدید

ادویه زردچوبه که ادویه زرد طلایی هندوستان شناخته شده است برای سلامت جسم در سرتا سر جهان یک داروی شناخته شده است

زردچوبه حاوی کورکو مین یک ترکیب قدرتمندی می باشد که ادویه را به رنگ زرد تبدیل می کند و تقریبا تمام خواص دارویی آن می باشد . با توجه به تحقیق انجام شده توسط پایگاه داده کتابشانسی ملی مد لاین این ادویه قدرتمند را مورد بررسی قرار داده اند و گفته شد که این ادویه 600 مزایای بالقوه دارد. کورکوبین یک ترکیب فعال است که یکی از خواص شگفت انگیز زردچوبه می باشد . با این حال ، این ترکیب به آسانی قابل دسترس نمی باشد. به همین دلیل شما باید نحوه افزایش جذب آن توسط بدن را یاد بگیریم.

فایده زردچوبه وقتی با نوعی ادویه ترکیب شود بیشتر می شود

زردچوبه و فلفل سیاه : زردچوبه و فلفل سیاه به خودی خود یک داروی طبیعی می باشد و فلفل سیاه به کمک پیرین همراه با ترکیب قدرتمند زردچوبه عملکرد زردچوبه در بدن کمک بسزایی می کند.

زردچوبه و چربی های طبیعی : مواد مغذی محلول در چربی های طبیعی به بدن جذب می شوند که آنها را برای آینده نگه می دارند و در بدن ذخیره می شوند . زردچوبه به گروهی از مواد محلول در چربی ها تعلق دارند به این معنی که شما باید آنرا با چربی های سالم ترکیب کنید تا جذب آن افزایش یابد.

تفاله آب هویج را دور نریزید!

۱۳۹۷/۰۷/۱      ۲۳۷ بازدید

خوردن هویج و یا نوشیدن آب هویج، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین A، که برای حفظ چشم و پوست شما مفید است را مهیا می کند.هویج همچنین منبع خوبی برای پتاسیم و ویتامین K است. مواد مغذی اصلی که در آبمیوه های هویج وجود ندارد ولی در کل هویج یافت می شود، فیبر است ؛ اکثر مواد مغذی دیگر، آنتی اکسیدان ها و فیتوکمیکول ها در هویج یافت می شوند - کیفیتشان در فرایند آب گیری از بین نمی رود.

اما

ماده مغذی اصلی که از طریق آب هویج از بین می روند فیبر است. حدود هشت هویج بزرگ برای تولید 8 اونس یا 1 فنجان آب هویج استفاده می شود. در چهار هویج بزرگ 8 گرم فیبر وجود دارد، اما در 1 فنجان آب هویج تنها 2 گرم فیبر وجود دارد ، شش گرم فیبر در تفاله بعد از آبگیری باقی می ماند و این فیبر برای تنظیم هضم شما ضروری است و همچنین سطح کلسترول شما را سالم نگه می دارد.

تقویت قلب و عروق با سرکه سیب

۱۳۹۷/۰۵/۲۵      ۳۵۳ بازدید

سرکه سیب برای قرن ها به عنوان ماده مقوی و سالم و برای کمک به ضدعفونی زخم استفاده شده است. سرکه سیب از تخمیر سیب ساخته شده و با اضافه کردن باکتری، الکل را به اسید استیک تبدیل می کند. این باعث می شود که مایع دارای خواص ضدعفونی و باکتری سالم باشد. مواد اصلی اصلی در سرکه سیب سرکه اسید استیک است که دارای مزایای سلامتی قوی است. سرکه سیب حاوی حدود 1 کالری انرژی در قاشق چای خوری یا 3 کالری در قاشق غذاخوری است که بسیار کم است.

سرکه سیب حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و ترکیبات پلی فنیک است. این به این معنی است که سرکه سیب حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می توانند در هنگام مصرف رادیکال های آزاد را از بین ببرند. از مزایای مصرف نوشیدن مقدار کمی سرکه سیب در روز می توان تقویت سلامت قلب و عروق، کنترل سطح قند خون و رهایی از بدن از سموم را نام برد.

 

لاغری مثل آب خوردن است!

۱۳۹۷/۰۵/۲۰      ۳۵۴ بازدید

بسیاری از مردم غذاهای با کالری زیادی غذا می خورند و معتقدند که بعدا آنها را می سوزانند. اگر شما یکی از آنها هستید، باید بدانید که آب به شما کمک می کند وزن خود را کاهش دهید و به سرعت کالری های اضافی را از بین ببرید. این برای جوانان یا میانسالان صادق است و همه چیزهایی که باید انجام دهید این است که حدود نیم لیتر (500 میلی لیتر) قبل از غذا آب بخورید.

البته برای مشاهده زودتر تغییرات باید تمرین ها و حرکات ورزشی را نیز بع به برنامه خود بیافزایید. برای شروع ، سعی کنید نوشیدن 500 میلی لیتر آب و 30 دقیقه پیاده روی را با هم انجام دهید.