نکات تغذیه ایی ماه رمضان در وقت افطار:
۱۳۹۴/۰۳/۳۰
۶۷۷۵ بازدید
به دلایل مختلف غذا های افطار نباید شامل غذا های اصلی، حجیم وسنگین باشد زیرا:
-معده مدتی خالی بوده و نبایستی به یکباره آنرا به فعالیت وادا شت.
-باید معده آمادگی پذیرش شام را داشته با شد.
-ابتدا با مقداری آب گرم و خرما، خوردن را آغاز کنید.
-خوردن مقداری کمی آش بدون حبوبات توصیه می شود.
-از غذا های بدون چربی در افطار استفاده نمایید.
-از خوردن آجیل جات، بستنی، چیبس، گوشت جات، پنیر، ماست وشیر پر چرب در افطار بپرهیزید.
-در خوردن شیرینی جات در موقع افطار افراط نکنید از قند های ساده بجای قند های مرکب استفاده کنید تا بتوا نید به میزان لازم شام صرف کنید.
-در خوردن نوشیدنی اصراف نکنید زیرا مانع شام خوردن خواهد شد.