کنجد سیاه
کنجد سیاه
کنجد سیاه، دانهای غنی از تیامین، نیاسین، کلسیم، مس، منیزیم، آهن، فسفر، و ویتامین B6 است که ارزش غذایی بالایی دارد. این دانههای پرخاصیت نه تنها برای سلامتی بلکه در کنترل و درمان بیماریهای متعدد نیز کاربرد دارند.
ما در ادامه این مقاله از تیم فرطب به بررسی دقیق و جامع این مواد مغذی و تأثیرات آنها بر سلامتی خواهیم پرداخت. مطمئن باشید که اطلاعات ارائه شده در این مقاله، شما را در درک بهتر فواید کنجد سیاه یاری خواهد داد و میتواند به شما کمک کند تا تصمیمگیریهای آگاهانهتری در زمینه تغذیه و سلامتی داشته باشید.
فواید کنجد سیاه:
کاهش سطح کلسترول خون (LDL) و افزایش جذب آن در بدن (HDL)
کنترل و درمان پوکی استخوان
جوانسازی پوست
جلوگیری از بروز و تشدید سرطان دستگاه گوارش، سینه و پروستات
رفع آفتاب سوختگی روی سطح پوست
باز کردن عروق و پیشگری از تصلب شرایین
پیشگیری از آب مروارید چشم
استفاده بهعنوان مرطوبکننده و درمان ترک پا و خشکی پوست
کاهش وزن و تناسب اندام
بهبود عملکرد دستگاه گوارش