میوه های بهاری پر خاصیت(گوجه سبز)
گوجه سبز یکی از میوه های آشنای بهاری است، میوه ای خوش طعم و رنگی که کوچک و بزرگ برای خوردنش لحظه شماری می کنند، جدا از طعم ترش و وسوسه انگیز گوجه سبز، این میوه دنیایی از خاصیت های مفید است. از آنجا که اکثرا گوجه سبز را با نمک می خورند این میوه به دلیل خصوصیت اسیدی اجزای آن می تواند به مینای دندان آسیب برساند به همین دلیل توصیه می شود از مقدار کمی نمک به هنگام خوردن آن استفاده شود و پس از مصرف نیز دندان ها به دقت شسته یا آب بنوشید.
ارزش غذایی ١٠٠ گرم گوجه سبز برابر است با ٨ گرم کربوهیدرات، ٢.٨۴ گرم چربی، ١.۶ گرم پروتئین و فیبر خام نیم درصد و همچنین با خوردن ١٠٠ گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین A، دو درصد ویتامین١ B، یک و نه دهم درصد ویتامین٢ B، دو و هشت دهم درصد نیاسین، ١٣ درصد ویتامین C، پنج درصد کلسیم، ٢ درصد فسفر و ۵ درصد آهن مورد نیاز بدنتان تامین می شود.هر صد گرم گوجه سبز ٣٠ کیلوکالری انرژی دارد. گوجه سبز مانند بسیاری از میوه های ترش، غنی از ویتامین های A ، B و C است و اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول ها و سرطان دارد.
همچنین اسید بنزوئیک، ترکیبی است که خاصیت ضد میکروبی آن به اثبات رسیده و به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.
این میوه نوبر بهاری چون حاوی برخی ویتامین ها و نیز پیش ساز ویتامین A است، برای کمک به درمان شب کوری و نیز رشد بدن (در صورت مصرف تمام مواد غذایی دیگری که مورد نیاز کودکان هستند) مفید است، گوجه سبز دارای ویتامین های B و C است و به همین جهت برای آرامش اعصاب نیز مفید است. البته مصرف زیاد آن حالتی از حساسیت موقت را در دهان و دندان های مصرف کننده ایجاد می نماید.
کاهش فشار خون یکی از اثرات درمانی منحصر به فرد گوجه سبز است. خوردن گوجه سبز فشار بالای خون را تحت کنترل در می آورد، چربی خون را کاهش می دهد، رسوبات را از خون حذف می کند و عملکرد معده-روده ای را نیز تنظیم می کند، علاوه بر این، باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می شود و به همین دلیل می تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد، ضمن آنکه مطالعات نشان داده این میوه می تواند در درمان تومورها هم موثر باشد.