خواندنی‌ها

تیرامیسو

۱۳۹۵/۰۵/۲۸      ۴۰۶۵ بازدید

طرز تهیه: تیرامیسو

محتویات جعبه محصولات بُن سا:پودر تیرامیسو، بروشور،قیف،ماسوره *مدت زمان پخت:حدودا ۱۰ یا۱۲ دقیقه در فر برقی یا گازی*تزئین و سرو:پودر شکلات ، *مواد مورد نیاز:۲ عدد تخم مرغ، ۱قاشق غذا خوری روغن مایع
شرح محصول:

تیرامیسو در ایتالیایی به معنی “بکش منو بالا ” یکی از محبوب ترین کیک ها ودسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزده‌ای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخم‌مرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعم‌دارش می‌کنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگ‌ها، کیک‌ها و دسرهای دیگر نیز استفاده می‌شود.

تهیه عمومی :

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.

یک فنجان و یا کمی بیش‌تر اسپرسو تهیه کنید.

خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.

پنیر خامه‌ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.

یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان‌های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان‌های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.

دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده‌اید مقداری روی نان‌ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.

در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.

لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود