طریقه گرفتن آب انار
۱۳۹۶/۱۰/۱۰
۳۹۵۸ بازدید
- انار را از وسط نصف کنید و در یک کاسه پر از آب فرو ببرید.
- حال همان طور که انار شما زیر آب است دانه های انار را جدا کنید و در آب رها کنید. به این ترتیب دانه های انار تهنشین میشوندو پوسته های سفید انار روی آب میمانند.
- پوسته های انار را از روی آب جدا کنید و دور بیاندازید.
- دانه های انار را آبکش کنید و داخل مخلوط کن بریزید. چند بار پالس بزنید تا دانه ها کاملاً له شوند.
- صافی کوچکی را روی لیوان یا کاسه قرار دهید و آب انار را داخل آن بریزید. با قاشق روی آن فشار بدهید تا آب انار تا جای ممکن جدا شود و داخل کاسه جمع شود.
- آب انار طبیعی خالص در این مرحله آماده است اما اگر قصد دارید آن را خالی بخورید میتوانید به ازای هر یک و نیم پیمانه آب انار 1/3 پیمانه شکر اضافه کنید تا آب میوه شما شیرین تر شود.
- با اضافه کردن قدری آب هم میتوانید ترشی انار را ملایم تر کنید.