خواندنی‌ها

۵ استفاده بهينه از مايکروفر (قسمت اول)

۱۳۹۷/۰۲/۱۵      ۳۴۵۰ بازدید


1-ضد عفوني و بو زدايي اسفنج ها
اسفنج هاي آشپزخانه را که بوي ضخم مي دهد ،دور نريزيد.بلکه آن را در آبي که با سرکه يا ليمو مخلوط شده غوطه ور کنيد،سپس آن را با درجه بالا در مايکروفر به مدت 1 دقيقه حرارت دهيد.


2- پختن يک شام کامل زير 10 دقيقه
شما مي توانيد براي هر دستور پختي که شامل آب پز کردن ،بخار پز کردن و يا آرام پختن باشد استفاده کنيد.فقط بايد از مدت پختن سه ربع ساعت کم کنيد.به ياد داشته باشيد که مواد داخل ظرف را چند بار به هم بزنيد تا حرارت در همه جا پخش شود.غذا را هميشه يکي دو دقيقه قبل از پخت کامل بيرون بياوريد.


3-ضد عفوني کردن تخته گوشت
تخته گوشت را خوب بشوريد وروي آن يک ليموي نصف شده بماليد،سپس آن را در مايکروفربه مدت 1 دقيقه حرارت دهيد.

4-گرفتن سختي شکر قهوه اي
شکر را در ظرف پلاستيکي بگذاريد و چند قطره آب به آن اضافه کنيد.سپس با درجه متوسط به مدت 10 تا 20 ثانيه حرارت دهيد.


5-رساندن خمير ترش
خمير ،خمير ترش که معمولا 1 ساعت يا بيشتر طول مي کشد که در دماي اتاق برسد،حدود 15 دقيقه طول مي کشد که در مايکروفر برسد.
خمير را در يک کاسه بزرگ قرار دهيد و روي آن را با پلاستيک بپوشانيد.يک فنجان آب در ته مايکروفر قرار دهيد.سپس ظرف خمير را بگذاريد و دما را در حد امکان پايين بگذاريد(10% قدرت) وبه مدت 3 دقيقه حرارت دهيد.
سپس اجازه دهيد که خمير براي 3 دقيقه در مايکروفر استراحت کند.دوباره به مدت 3 دقيقه حرارت دهيد و اجازه دهيد به مدت 6 دقيقه استراحت کند.خمير دو برابر مي شود.

 

ادامه دارد...