۵ استفاده بهينه از مايکروفر (قسمت دوم)
1-کباب کردن سير
در فر حدود 45 دقيقه طول مي کشد که سير کباب شود ولي در مايکروفر کمتر از 8 دقيقه طول مي کشد.
پوست سير را بکنيد.سپس در يک ظرف گود بگذاريد وبا نمک و فلفل و 2 قاشق غذا خوري روغن زيتون مخلوط کنيد.سپس دو قاشق غذا خوري آب ته ظرف بريزيد و روي آن را با پلاستيک بپوشانيد و در درجه متوسط به مدت 7 دقيقه بگذاريد و اجازه بدهيد قبل از برداشتن پوشش براي چند دقيقه بماند.
2-پختن غذا قبل از کباب کردن
براي کم کردن زمان کباب سبزيجات ،آنها را به مدت کمي در مايکروفر بپزيد.
2-گرفتن آب بيشتر از مرکبات
از يک ليمو که تازه از يخچال بيرون آورده ايد سختتر مي توانيد آب بگيريد تا ليمويي که در دماي اتاق است.براي گرفتن آب بيشتر از مرکبات قبل از آب گرفتن، آن ها را به مدت 20 ثانيه داخل مايکروفر بگذاريد.
4-تست کردن مغز خشکبار،خورده نان و نارگيل
اين مواد را در يک بشقاب پهن کنيد و به مدت 2 تا 3 دقيقه حرارت دهيد.سپس آن را به هم بزنيد.به خاطر داشته باشيد که ربع زمان تست کردن در فر،در مايکروفرطول مي کشد.
5-پختن سبزيجات
هنوز مي خواهيد منتظر جوش آمدن آب براي پخت دانه هاي ذرت خود باشيد؟
همه سبزيجات مي توانند در مايکروفر بدون اضافه کردن آب بخار پز شوند.آن ها را در يک لايه توي يک ظرف قرار دهيد و محکم با يک پلاستيک بپوشانيد،سپس در درجه بالا بپزيد.سبزيجات بعد از حدود 4 دقيقه حالت ترد(مانند هويج) به خود ميگيرند.