مقدار مصرف زولبیا و بامیه چقدر باشد بهتر است؟
افراط در مصرف مواد چرب و شیرین یا مصرف نمک زیاد باعث بروز عوارض ناراحتکننده و گاهی خطرناک خواهد شد؛ از جمله افزایش فشارخون، چربیهای خون و نهایتا عوارض قلبی و عروقی. بعضی از افراد در برنامه سحری و به خصوص افطاري از موادی مثل حلوا، زولبیاو بامیه، گز، سوهان و سایر مواد چرب و شیرین به مقدار زیاد استفاده می کنند. افراط در مصرف این مواد نه تنها مفید و ضروری نیست بلکه باعث لطمه زدن به سلامت انسان ميشود. برخی از افراد ممکن است به علت روزهداري دچار خستگی، بیحوصلگی، عصبانیت یا افسردگی شوند که این عوارض طبیعی نبوده و از پیامدهای طبیعی روزه محسوب نمیشود، بلکه به علت تغذیه غلط گریبانگیر شخص میشود. این حالت معمولا در افرادی دیده میشود که از خوردن سحری امتناع میورزند و غذای خودشان را به یک وعده افطار منحصر میکنند که این عمل باعث پایین آمدن قندخون میشود.