خواندنی‌ها

تقویت قلب و عروق با سرکه سیب

۱۳۹۷/۰۵/۲۵      ۱۱۳۹۶ بازدید

سرکه سیب برای قرن ها به عنوان ماده مقوی و سالم و برای کمک به ضدعفونی زخم استفاده شده است. سرکه سیب از تخمیر سیب ساخته شده و با اضافه کردن باکتری، الکل را به اسید استیک تبدیل می کند. این باعث می شود که مایع دارای خواص ضدعفونی و باکتری سالم باشد. مواد اصلی اصلی در سرکه سیب سرکه اسید استیک است که دارای مزایای سلامتی قوی است. سرکه سیب حاوی حدود 1 کالری انرژی در قاشق چای خوری یا 3 کالری در قاشق غذاخوری است که بسیار کم است.

سرکه سیب حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه و ترکیبات پلی فنیک است. این به این معنی است که سرکه سیب حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است که می توانند در هنگام مصرف رادیکال های آزاد را از بین ببرند. از مزایای مصرف نوشیدن مقدار کمی سرکه سیب در روز می توان تقویت سلامت قلب و عروق، کنترل سطح قند خون و رهایی از بدن از سموم را نام برد.