تیرامیسو
طرز تهیه: تیرامیسو
محتویات جعبه محصولات بُن سا:پودر تیرامیسو، بروشور،قیف،ماسوره *مدت زمان پخت:حدودا ۱۰ یا۱۲ دقیقه در فر برقی یا گازی*تزئین و سرو:پودر شکلات ، *مواد مورد نیاز:۲ عدد تخم مرغ، ۱قاشق غذا خوری روغن مایع
شرح محصول:
تیرامیسو در ایتالیایی به معنی “بکش منو بالا ” یکی از محبوب ترین کیک ها ودسرهای ایتالیایی است که برای تهیهٔ آن، بیسکوئیت را که معمولاً بیسکوئیت ساوویاردی است آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوط همزدهای از پنیر ماسکارپونه، شکر و زردهٔ تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با لیکور و کاکائو طعمدارش میکنند. از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگها، کیکها و دسرهای دیگر نیز استفاده میشود.
تهیه عمومی :
ابتدا زردههای تخممرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.
یک فنجان و یا کمی بیشتر اسپرسو تهیه کنید.
خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.
پنیر خامهای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.
یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نانهای لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نانهای لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کردهاید مقداری روی نانها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.
در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.
لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود
تاثیر کاروتنوئیدها در بدن انسان
کاروتنوئیدها عمدتاً به رنگ زرد، نارنجی و قرمز بوده، حتی سبزیهای به رنگ سبز تیره نیز حاوی مقدار فراوانی از این رنگدانهها میباشند. تاکنون بیش از ۶٠٠ نوع کاروتنوئید در انواع گیاهان، کپکها، جلبکها و باکتریها شناخته شده است.
از فراوانترین کاروتنوئیدها در رژیم غذایی روزانه، میتوان به بتا کاروتن، آلفا کاروتن، گاما کاروتن، لیکوپن، لوتئین و بتا کریپتوگزانتین اشاره کرد. البته مصرف این مواد برای انسان جنبه حیاتی ندارد، به همین سبب نیز مثل انواع مواد مغذی (ویتامینها، مواد معدنی و ...) برای آنها مقدار نیاز روزانه تعیین نشده است.کاروتنوئیدها چه عملکردی در بدن ما دارند؟
* پیشگیری از کمبود ویتامین A
تقریباً ۵٠ نوع از کاروتنوئیدها بعد از خوردن در بدن ما به شکل فعال ویتامین A (رتینول) تبدیل میشوند، به همین دلیل به آنها پیشساز ویتامین A نیز گفته میشود. با مصرف متعادل میوه و سبزی که حاوی این ترکیبات رنگی هستند میتوان از بروز کمبود ویتامین A پیشگیری کرد. بتا کاروتن بیشتر از سایر کاروتنوئیدها، قدرت تبدیل به ویتامین A را دارد، به عبارتی هر ۶ میکروگرم بتا کاروتن در بدن به ١ میکروگرم ویتامین A فعال تبدیل میگردد، حال آنکه در سایر انواع هر ١٢ میکرو گرم به ١ میکروگرم ویتامین A فعال تبدیل میشود. ویتامین A وظایف مهمی را در بدن بر عهده دارد که از بین آنها میتوان به نقش حیاتی آن در کارکرد درست شبکیه چشم و سلامت بینایی اشاره کرد.* فعالیت آنتی اکسیدانی
کاروتنوئیدها با فعالیت آنتی اکسیدانی خود از سلولهای بدن در برابر تخریب ناشی از رادیکالهای آزاد و بروز بیماریهای مزمن حفاظت میکنند.
مطالعات علمی مختلف نشان دادند که بین بالا بودن سطح کاروتنوئیدها در بدن (به دلیل مصرف فراوان میوه و سبزی) و شیوع کمتر سرطان (به ویژه سرطان ریه و رحم) ارتباط وجود دارد، در این راستا میتوان به تحقیقات فراوانی که روی تأثیر دریافت لیکوپن در پیشگیری از سرطان پروستات در مردان انجام شده، اشاره کرد.
البته این مسئله فقط مربوط به تأمین این ترکیبات از رژیم غذایی با مصرف متعادل میوه و سبزی است و دریافت مکملهای غذایی کاروتنوئیدها در این مورد تأثیر مشخصی نداشته است.
* تقویت سیستم ایمنی بدن
کاروتنوئیدها به ویژه بتا کاروتن در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثر داشته و مقاومت بدن را در برابر انواع بیماری افزایش میدهد.
کاروتنوئیدها در چه نوع مواد غذایی وجود دارند؟
رنگ نارنجی و زرد میوهها و سبزیهایی مثل زردآلو، انبه، طالبی، هلو، هویج، کدو حلوایی و ... به خاطر مقدار فراوان بتا کاروتن و آلفا کاروتن موجود در آنها است.
البته انواع سبزیهای سبز تیره مثل اسفناج و بروکلی نیز حاوی مقدار قابل ملاحظهای بتا کاروتن میباشند.
اسفناج، کلم برگ، شلغم، خردل، کدو مسمایی، نخود فرنگی، ذرت شیرین و بروکلی از منابع خوب لوتئین و گزانتین هستند.
رنگدانه لیکوپن به مقدار فراوان در گوجهفرنگی، رب و سس گوجهفرنگی، هندوانه و گریپفروت صورتی یافت میشود.
بتا کریپتوگزانتین نیز در سبزیجاتی مثل کدو، فلفل قرمز، نارنگی، شلیل، پرتقال، هویج، هندوانه، ذرت و ... وجود دارد.
آیا دریافت زیاد کاروتنوئیدها سبب مسمومیت خواهد شد؟
دریافت زیاد این ترکیبات از مواد غذایی هیچ نوع عارضه جانبی یا علائم مسمومیتی ندارد. تنها بالا رفتن سطح بتاکاروتن یا لیکوپن در خون سبب زرد یا نارنجی شدن رنگ پوست به خصوص در ناحیه دستها و پاها شده که با قطع دریافت این وضعیت بهبود مییابد.
روزه داری بدون سحری، هنر نیست
برخی افراد دوست ندارند قبل از اذان صبح، غذایی بخورند و بدون خوردن سحری، روز می گیرند که این امر می تواند موجب بروز بیماری ها و عوارضی مانند سردرد و حتی پرخاشگری و عصبانیت در آنان شود.
برخی افراد فکر می کنند که اگر بدون خوردن سحری ، روزه بگیرند هنر کرده اند درحالیکه وعده سحری حتما باید خورده شود حتی اگر فقط یک لیوان آب جوش با خرما باشد.
البته آنانی که وعده سحری می خورند باید اصولی را رعایت کنند تا هنگام روزه داری اذیت نشوند بطور مثال غذای سحری حتما باید کم حجم و ساده باشد و به آرامی خورده شود.
چون وعده سحری در زمان خاصی است معمولا افراد تند تند غذا می خورند و در حین غذا خوردن ، آب می نوشند که این نوع غذا خوردن موجب بروز بیماری تخمه یا فساد هضم می شود.
=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore
=========================
پوست لیمو دیابت را کنترل میکند!
همان طور که شما هم می دانید استفاده از آب گرم و آبلیمو در ابتدای صبح هم باعث کاهش وزن شده و هم سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. اما احتمالا همه در مورد خواص پوست لیمو اطلاعات کافی نداشته باشند.
پژوهشگران معتقد هستند که در پوست لیمو مقدار فراوانی پلی فنول و فلاونوئید وجود دارد که می تواند به کنترل سطح گلوکز خون کمک کند.
پوست لیمو سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند باعث کمک به کنترل سطح قند خون شود. پلی فنول های موجود در پوست لیمو باعث بهبود مقاومت به انسولین می شود. در این شرایط، مانع از تجمع چربی در منطقه دور شکمی می شود.
همین طور وجود ترکیباتی مانند نارینجین و هسپریدین به کنترل دیابت کمک می کند و موجب کاهش تجزیه گلوکز در کبد شده و متابولیسم گلوکز را متوقف می کند.