آشپزخانه

آرشیو مطالب

شنیسل مرغ

۱۳۹۷/۰۱/۵      ۱۰۰۵ بازدید

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :


فیله مرغ                  3 عدد
نمک و فلفل              به مقدار لازم
پیاز خرد شده            1عدد
روغن سرخ کردنی      2قاشق غذاخوری
آرد ساده و آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ                  2عدد
ادویه مخلوط             به مقدار لازم
سیب زمینی پخته      2عدد
سبزیجات                برای تزیینشنیسل مرغ

شنیسل مرغ

دستور پخت و طرز تهیه شنیسل مرغ :


ابتدا فیله ها را به صورت عمودی برش دهید و نیم ساعت داخل نمک و فلفل و پیاز قرار دهید.سپس داخل تابه روغن ریخته و بگذاری داغ شود.سپس فیله های مرغ را به آرد ساده آغشته کرده و بعد داخل تخم مرغ  زده شده فرو کرده و بعد داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل تابه بگذارید تا هر دو طرف آن سرخ شود. در آخر آن را با جعفری و گوجه فرنگی تزیین کرده سرو نمایید.

چیبس پیتا

۱۳۹۶/۱۱/۱۸      ۱۳۸۸ بازدید

مواد لازم

  •  1/2 قاشق غذاخوری زیره
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه 

 ادویه ها را با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید . 
نان پیتا را برشهای نازکی داده که حالت چیبس پیدا کند . 
کباب پز را گرم نموده و برشهای نان طعم دار شده با ترکیب ادویه را رویش قرار داده تا طلایی شود .

سیب زمینی سرخ کرده به روش رستورانی

۱۳۹۶/۰۶/۲۰      ۳۹۶۹ بازدید

ابتدا مقداری آب را در قابلمه ای به جوش آورید . سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه کرده و خلال کنید
سیب زمینی ها را به مدت ۵ دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شودسپس آبکش کرده و با دستمال آبگیری کنید سپس درون ظرفی بریزید و به مدت دو تا سه ساعت فریز کنید، ماهیتابه رو روی گاز بگذارید و صبر کنید روغن داغ شود. خلال سیب زمینی ها را از یکدیگر جدا کرده و در حالیکه منجمد هستند در روغن ریخته و سرخ کنید.

ناگت مرغ

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۲۱۳۸ بازدید

 ناگت مرغ

مواد لازم:

 سینه مرغ ۸۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
قرص مرغ ۲ عدد
پودر نان ۴ قاشق سوپخوری
پفک نمکی پودر شده ۱ پیمانه


طرز تهیه:
سینه مرغ رو تکه تکه کنید و به همراه قرص مرغ، پیاز، پودر سیر و پنیر موزارلا در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا حسابی میکس بشه و یک خمیر چسبناک به دست بیاد. در یک ظرف دیگه، پودر پفک نمکی و پودر نان رو با هم مخلوط کنید. از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ بردارید و با دست به اون فرم دلخواه رو بدید و در مخلوط پفک و پودر نان بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

 نکات:
اگر پودر ناگت در دسترس شما بود، به جای پودر پفک و پودر نان از اون استفاده کنید.
می تونید به مخلوط پفک و پودر نان، پنیر پارمسان هم اضافه کنید.
اگر مایل هستید رنگ ناگت، نارنجی تر باشه، به پودر پفک، رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید.
می تونید به پودر پفک، کمی هم پودر موسیر اضافه کنید.
اگر پنیر موزارلا در دسترس شما نبود، از پنیر پیتزا هم می تونید استفاده کنید.

=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore