آشپزخانه

آرشیو مطالب

پودر کیک ردولوت رشد هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۲۵      ۱۱۹۰ بازدید

آماده سازی کیک ردولوت :

1) فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.

2) تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2  تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

3) آب و  روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.

4) پودر کیک رد ولوت رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 5/1 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.

5) سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.

6) خمیر را در قالب بریزید. قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.

7) برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.

 آماده سازی کرم :

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کاملا نرم شود. پودر کرم را در ظرفی ریخته، شیر را به آن بیافزایید و با قاشق مخلوط کنید. کره نرم شده و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه یا دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. در صورت استفاده از همزن دستی مدت بیشتری هم بزنید تا یکنواخت شود . چنانچه طعم شوری پنیر خامه ای را نمی پسندید، می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده نمایید.

–کیک را از عرض برش دهید، به طوری که دو لایه کیک داشته باشید. حدود 10 گرم از کیک را نگه دارید تا بعدا برای تزئین کیک از آن استفاده کنید.

–کرم آماده را به دو قسمت تقسیم کنید. روی لایه زیرین کیک، یک قسمت از کرم را ریخته، کاملا پخش و صاف نمایید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و با بقیه کرم، سطح آن را کاملا بپوشانید. مقداری از کیک را که برای تزئین نگه داشته بودید، با دست پودر کنید و روی کرم بپاشید. می توانید برای تزئین، از مربای آلبالو استفاده نمایید که طعم مطلوبی به کیک رد ولوت شما خواهد داد.

ماهی قزل آلا در فر، پیشنهاد جذاب و خوشمزه تارا به شما عزیزان

۱۳۹۹/۰۵/۹      ۱۳۷۴ بازدید

انواع ماهی تازه و بسته بندی شده هم اکنون موجود در شعب تارا مارکتwink

مواد لازم ماهی قزل آلا در فر:

  1. ۳ عدد ماهی قزل آلا
  2. نمک، فلفل، پودر پاپریکا پودر سیربه میزان لازم
  3. ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
  4. آبلیمو به مقدار لازم

مراحل:

1-ماهی قزل الا رو بعد اینکه پاک کردیم وداخل شکمش رو تمیز کردیم ،برشهای کوچکی با چاقو روی ماهی میزنیم برای اینکه ماهی بهتر طعم دار بشه.بعد با لیمو ترش یا آبلیمو،پودر سیر، پاپریکا ونمک و زعفران مزه دار میکنیم.

2-سینی فر را چرب کرده با روغن زیتون یا روغن مایع.کمی هم روی ماهی رو چرب میکنیم وداخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا ماهی بپزه،بعد برای اینکه روی ماهی هم برشته بشه  ۵ دقیقه گریل میشه.بعد ماهی رو از فر خارج کرده وسرو میکنیم.

 

 

طرز تهیه جوجه کباب یا شنیسل بوقلمون، پیشنهاد ویژه تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۵/۷      ۱۳۷۲ بازدید

گوشت گرم و بسته بندی شده بوقلمون هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

حالا وقتشه یه تجربه ی فوق العاده خوشمزه  با گوشت لذیذ بوقلمون رو به شما مشتریان عزیزمون پیشنهاد بدیمwink.

مواد لازم:

1- گوشت بوقلمون بدون استخوان 1000 گرم

2- سرکه یک چهارم لیوان

3- روغن، یک چهارم لیوان

4- ماست یک لیوان

5- سیر رنده شده یک حبه

6- پیاز متوسط خُرد شده یک عدد

طرز تهیه:

سرکه، روغن، پیاز، ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم. گوشت را به مدت حداقل 8 ساعت در این مواد خوابانده و درب ظرف حاوی مواد را میبندیم. پس از زمان لازم گوشت آماده کباب شده یا کوبیده شدن و ترکیب با آدر سوخاری و شنیسل شدن میباشد.

میوه و سبزیجات تازه هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت

۱۳۹۹/۰۴/۲۸      ۱۵۳۰ بازدید

با رعایت این توصیه ها از سلامت خود و اعضای خانواده تان، مراقبت کنید:
•حتما در روز 5 نوبت میوه‌ها و سبزی‌های خام را در برنامه‌ غذایی خود قرار دهید.
• میوه های تازه را انتخاب کنید.
• در هر وعده غذایی حتما در کنار غذا از سبزی ها استفاده کنید.
• میوه های تازه یا آبمیوه را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کنید.
• بیشتر سعی کنید سالاد را با آبلیمو، آبغوره و یا سس های کم چرب میل کنید.
• با صرف سبزیجات همراه وعده‌های غذایی یک الگوی خوب برای کودکان باشید.
• همواره یک ظرف بزرگ میوه روی میز، کابینت یا در داخل یخچال بگذارید تا با دیدن آن شما و خانواده تان تشویق به مصرف میوه شوید.
• هنگام نهار و شام یک ظرف بزرگ سالاد بخورید البته با سس های بدون چربی
• سعی کنید میوه‌های خرد شده و قطعه قطعه شده را سریع مصرف و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید. زیرا با پوست کندن و قطعه قطعه کردن و با آسیب به بافت آنها به مرور محتوای ویتامین ها در آن کم خواهد شد.
•برای تشویق کودکان به مصرف میوه همواره به عنوان میان وعده مدرسه میوه را در نظر بگیرید و فراموش نکنید که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل می گیرد.
•بیشتر از میوه‌های کامل (با پوست) یا قطعه قطعه  بجای آب میوه استفاده کنید، تا بتوانید از فیبرهای رژیمی آنها استفاده کنید.
•تنوع را در مصرف میوه ها رعایت کنید. زیرا ترکیب میوه ها نیز با هم متفاوت می باشد. بدین ترتیب ویتامین ها و ترکیبات مختلف را دریافت می کنید. گیلاس و آلبالو و توت با سرطان می جنگند. سیب دارای مقدار زیادی فیبر می باشد. پرتقال و کیوی محتوی مقدار زیادی ویتامینC  می باشند.
• اگر  پوست میوه را جدا کردید از قرار دادن آن در مجاورت هوا خودداری کنید زیرا ویتامین‌های آن به خصوص ویتامین C از بین می‌رود.
• آب میوه های طبیعی بخورید و از خوردن آب میوه های مصنوعی پرهیز کنید، زیرا یک لیوان آبمیوه مصنوعی، دارای 10 قاشق چایخوری شکر است و بعضی از آن ها به وسیله آب رقیق شده اند.
• میوه های خشک بخورید، زیرا با وجودی که قند زیادی دارند، اما به همان نسبت دارای مقدار فوق العاده زیادی فیبر نیز هستند.