پاستا پنه با تن ماهی
ماهی قزل آلا در فر، پیشنهاد جذاب و خوشمزه تارا به شما عزیزان
انواع ماهی تازه و بسته بندی شده هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت
مواد لازم ماهی قزل آلا در فر:
-
۳ عدد ماهی قزل آلا
-
نمک، فلفل، پودر پاپریکا پودر سیربه میزان لازم
-
۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
-
آبلیمو به مقدار لازم
مراحل:
1-ماهی قزل الا رو بعد اینکه پاک کردیم وداخل شکمش رو تمیز کردیم ،برشهای کوچکی با چاقو روی ماهی میزنیم برای اینکه ماهی بهتر طعم دار بشه.بعد با لیمو ترش یا آبلیمو،پودر سیر، پاپریکا ونمک و زعفران مزه دار میکنیم.
2-سینی فر را چرب کرده با روغن زیتون یا روغن مایع.کمی هم روی ماهی رو چرب میکنیم وداخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدیم تا ماهی بپزه،بعد برای اینکه روی ماهی هم برشته بشه ۵ دقیقه گریل میشه.بعد ماهی رو از فر خارج کرده وسرو میکنیم.
خوراک میگو
مواد لازم
- ۱۸ الی ۲۰ عدد میگو متوسط
- ۱ عدد فلفل دلمهای قرمز نگینی خرد شده
- نصف لیوان نخود فرنگی
- نصف لیوان پیازچه خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری موسیر
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
مواد مرینیت
- نصف قاشق غذاخوری روغن
- نصف قاشق غذاخوری سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
- نصف قاشق سوپخوری نمک
- میگو را با مواد ذکر شده در بالا مرینت کنید.
مواد سس
- نصف قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
- نصف قاشق غذاخوری سرکه سفید (به نکته که در زیر نوشته شده مراجعه کنید)
- ۱ قاشق غذاخوری سس چیلی (یا سس سیر چیلی)
- نصف قاشق غذاخوری روغن
- ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
- ۱ قاشق چایخوری سس سویا
- ۱ و یک دوم قاشق غذاخوری کچاپ
- مواد را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
طرز تهیه
١. ٢ قاشق چایخوری روغن را حرارت دهید تا به نقطه دود برسد، سپس فلفل و نخود فرنگی را در آن تفت دهید تا زمانی که لبههای آنها شروع به سیاه شدن کند. سپس کنار بگذارید.
٢. پیازچه ، موسیر و سیر را در روغن ریخته، تفت دهید تا آنها هم قهوهای شوند.
٣. حرارت را کم کنید و میگوها را اضافه کنید، وقتی یک طرف میگوها به مدت یک دقیقه سرخ شد، آنها را برگردانید تا به مدت یک دقیقه دیگر طرف دیگر هم سرخ شود. (به نکته مراجعه کنید)
۴. سس را به میگوها اضافه کرده و هم بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا سس داغ و گرم شود.
۵. سبزیجات را اضافه کنید، هم بزنید تا همه آنها سسی شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
نکته:
١. می توان به جای آب لیمو، از سرکه هم استفاده کرد
٢. میگو را در گرمای بسیار زیاد نپزید چون سفت میشود.
روشهای پخت ماهی
سوخاری کردن
واقعیت این است که بیشتر مردم، طعم غذاهای سوخاری را دوست دارند و حتی بسیاری از افرادی که علاقهای به خوردن ماهی ندارند، بدشان نمیآید گاهی ماهی سوخاری را در برنامه غذایی خود داشته باشند. برای سالم و مغذیتر شدن ماهی سوخاری، میتوانید گوشت را حدود نیم ساعت پیش از سرخ کردن، در ترکیبی از آب لیمو، نمک، پودر فلفل سیاه و پودر سیر بخوابانید.
تنوری کردن
بهترین راه طبخ ماهی تنوری در خانه، استفاده از فر است. برای طبخ ماهی تنوری، میتوانید از ماهیهای بزرگ و درسته هم استفاده کنید و نیازی به فیله کردن ماهیها نیست. در این روش، ابتدا داخل شکم یا گوشت ماهی را با مقداری نمک و کمی دانه انار یا پودر لیمو عمانی طعمدار کنید، سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق بزنید و تمام پوست و داخل برشها را با رب انار بپوشانید. حالا ماهی را خوب داخل فویل آلومینیمی بپیچید و آن را بعد از قرار دادن در یک سینی یا تابه نازک، داخل طبقه وسط فر بگذارید. فر شما باید از قبل کاملا گرم شده و حداقل حدود 120 درجه سانتیگراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهی بستگی دارد.
آبپز کردن
تعجب نکنید؛ برای تهیه ماهی با این روش، قرار نیست که ماهیها را داخل آب بیندازید. فقط کافی است یک ظرف گود مانند قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید. سپس تکههای ماهی که فقط با کمی نمک طعمدار شدهاند، داخل فویل آلومینیومی ضخیمی بپیچید و در نهایت هم فویلهای حاوی ماهی را بعد از جوش آمدن آب، داخل ظرف بریزید.
بخارپز کردن
ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعمهای طبیعی هستند، مناسب است. برای تهیه این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزیهای مختلف را به خود میگیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفل سیاه قبل از پخت به آن کافی است. در این روش، ابتدا باید کف تابه را با مقداری سیبزمینی حلقه شده بپوشانید.