سس هزار جزیره خانگی
مواد لازم
- ساقه کرفس / ٢ عدد
- پیازچه / ۵٠ گرم
- جعفری (ریز خرد شده) / یک قاشق غذاخوری
- خیارشور (چرخ شده) / یک سوم پیمانه
- تخم مرغ آب پز / ٢ عدد
- سس مایونز / ٢ پیمانه
- روغن زیتون / یک پیمانه
- سرکه سفید / یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز / یک سوم پیمانه
- نمک / به میزان لازم
طرز تهیه:
١. ابتدا ساقه کرفس، پیازچه و جعفری را خوب ریز و خرد نمایید.
٢. خیارشور را بسیار ریز رنده کنید.
٣. تخم مرغ های آب پز شده را نیز ریز رنده کنید.
۴. بعد در یک ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل را بریزید و مخلوط کنید.
۵. سپس مواد بالا را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
نکته: می توانید به مواد بالا سس قرمز هم اضافه نمایید.
توجه: موارد استفاده این سس فقط مخصوص سالاد نبوده بلکه به غذاهای دریایی طعم بسیار لذیذی می دهد.
سس سالسای تابستانی
- فر را روشن کنید، کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و تمامی مواد خام را روی آن بچینید و به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا لکه های قهوه ای رنگ روی فلفل یا سیر ظاهر شود.
- سیر و فلفل را بردارید و گوجه فرنگی ها را به مدت ۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن قهوه ای شود.
- تمام مواد را همراه با آب پس داده شده، در غذاساز بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز و غلیظ بودن سالسا، به آن آب اضافه کنید.
- نمک و فلفل را به اندازه کافی به آن اضافه و با اسنک های دلخواه مصرف کنید.
سس رژیمی
<h٢>مواد لازم برای سس رژیمی
- ١ فنجان گشنیز
- ٢/١ فنجان ماست
- ٢ حبه سیر
- کمی نمک
- روغن زیتون ۴/١ فنجان
- ٢ قاشق غذا خوری سرکه سیب
طرز تهیه سس رژیمی برای سالاد
برای تهیه سس هم تمام مواد رو با مقداری نمک و فلفل میکس کنید و وقتی سس کاملا یکدستی بدست اومد نوش جان کنید.
فقط اگر از بوی سیر خوشتون نمیاد در درجه اول توصیه میکنم با سیر دوست باشید چرا که هم خواص فوق العاده ای داره و هم واقعا در بعضی ترکیبات طعم عالی داره. ولی اگه واقعا نمیتونید سیر رو تحمل کنید میتونید از ترکیب بالا حذفش کنید و به جاش چند پر مرزه به گشنیز و ماستتون اضافه کنید که خوش عطرش میکنه.
به جای سرکه سیب هم میتونید از سرکه سفید استفاده کنید.
منبع : ٢nafare.com