سیب زمینی به همراه پنیر پیتزا
مواد لازم
- سیب زمینی: 2 عدد
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
- کالباس: 100 گرم
- پودر پاپریکا: یک قاشق چای خوری
- کره: 10 الی 20 گرم
- قارچ: 20 گرم
طرز تهیه
برای پخت سیب زمینی پنیری ابتدا قارچ را خرد کرده و در کره با حرارت ملایم تفت دهید. این تفت دادن را تا زمان آب انداختن قارچ ادامه دهید. حالا حرارت را زیاد کنید. منتظر بمانید تا آب قارچ تبخیر شود و قارچ ها به خوبی سرخ شوند. سیب زمینی را می توانید به صورت دایره وار یا خلالی خرد کنید. سیب زمینی را بعد از خرد کردن دوباره بشویید و آبکش کنید تا نشاسته اضافی آن ها از بین برود.
در مرحله بعدی سیب زمینی هایی که آب آن ها کشیده شده را سرخ کنید.حالا داخل ماهیتابه کمی روغن ریخته و منتظر بمانید تا روغن داغ شود. سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و آن گاه زردچوبه را به آن اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه سیب زمینی پنیر ادویه های مورد نظر را به سیب زمینی اضافه کنید.
حالا سیب زمینی ها سرخ شده را از روغن خارج کنید و در روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سیب زمینی ها را در یک ظرف مناسب که کف آن را چرب کرده اید، بچینید.
کالباس های خرد شده(به طرز دلخواه) را روی آن قرار دهید. آن گاه آویشن و پاپریکا بر روی آن بپاشید. در ادامه دستور پخت سیب زمینی پنیری قارچ هایی را که از قبل سرخ کرده اید، بر روی آن پخش کنید. بعد از جای گذاری مواد، کل سطح مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و آن را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.
این مدت زمان برای آب شدن پنیر کافی است. در نهایت گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود.