آشپزخانه

آرشیو مطالب

طرز تهیۀ پن کیک‌های خوشمزه

۱۳۹۶/۰۸/۲۱      ۱۵۴۹ بازدید

مواد لازم برای 8 نفر

✅ 1 و ½ لیوان آرد همه کاره

✅ 3 و ½ لیوان بیکینگ پودر

✅ 1 قاشق چای خوری نمک

✅ یک قاشق سوپ خوری شکر سفید

✅ 1 و ¼ لیوان شیر

✅ یک تخم مرغ

✅ سه قاشق سوپ خوری کره، آب شده

دستورالعمل تهیه پن کیک

آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسۀ بزرگ مخلوط کنید. در وسط این ترکیب یک حفره ایجاد کنید و شیر، تخم مرغ و کرۀ آب شده را درون آن بریزید. تا زمانی که ترکیب نرم و یکدست شود آنها را هم بزنید.

یک ماهیتابۀ با سطحی روغنی را روی حرارت متوسط گرم کنید. این ترکیب را به صورت دایره های کوچک درون ظرف برزید، برای هر پن کیک حدودا باید ¼ لیوان از ترکیب خود بریزید. بگذارید تا پن کیک ها در هر دو طرف خود قهوه ای شوند و آنها را گرم سرو کنید.

 

دستور العمل پخت کیک شیفون وانیلی

۱۳۹۶/۰۵/۲۳      ۲۱۷۱ بازدید

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد           

روغن مایع: ٧٠ گرم             

وانیل: یک چهارم ق چ              

آرد : ١۵٠ گرم

شیر: ٧۵ گرم                                 

پودر قند: ١٢٠ گرم             

بکینگ پودر: ١ ق م

 

دستور پخت:

مرحله اول : آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده،سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.

مرحله سوم: سفیده تخم مرغ را با نیمی پودر قند مخلوط کرده و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد .

مرحله چهارم: زرده تخم مرغ را با وانیل و باقی مانده پودر قند مخلوط کرده و با دور متوسط همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدارشود;

مرحله پنجم : سپس روغن را به آن اضافه کرده و ٢ دقیقه دیگر با همزن بزنید.

مرحله ششم : مخلوط مرحله ١ و شیر را به تناوب به مخلوط مرحله ۴ اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هفتم: مواد به دست آمده را یکباره به سفیده فرم گرفته اضافه و مخلوط کنید.

مرحله هشتم : مواد را درون قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و درون فر از قبل گرم شده قرار دهید.

 

 نکته :

 نکته اول : درزمان فولد کردن مواد در مرحله ۵ و ۶ حتما از لیسک استفاده کنید.

نکته دوم : جهت شکلاتی کردن به ازای هر ١۵٠ گرم آرد می بایست مقدار ١۵ گرم از آرد کم کرده و به جای آن ١۵ گرم پودر کاکائو جایگزین کنید.

 دستور ارسالی از سرکار خانم سمیرا صفری از همراهانکانال تلگرام فروشگاه زنجیره ای تارا

برای پیوستن به ما از طریق لینک زیر اقدام فرمایید .

کانال تلگرام

@taraname

برای ارسال دستورهای غذایی خود از این لینک استفاده نمایید.

ارتباط با ما

@tarachainstore

 

دسر خرمایی

۱۳۹۵/۱۱/۱۹      ۱۹۰۶۷ بازدید

مواد لازم:

خامه صبحانه هراز                   ٢٠٠ گرم

خرما (بدون پوست و هسته)        ١٢ عدد ( ٢٠٠ گرم)

ماست پر چرب هراز                ٣٠٠ گرم

آب                                      نصف پیمانه

پودر ژلاتین                           ٢ق.س (٢٠ گرم)

عرق بیدمشک                    ١ ق.چ ( ٧ میلی لیتر)

 

طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم.
خامه را با شکر کمی شیرین کنید،با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم.
ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود،
سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.

کاپ کیک انار

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۱۸۸۰۷ بازدید

کاپ کیک انار
مواد لازم:
آرد ٢.۵ لیوان
شکر ۱,۳/۴ لیوان
دانه انار ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه:
١- فر را با درجه حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن ٢ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
٢- تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).
٣- پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود.
۴- داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ٢٠ – ٣٠ دقیقه قرار دهید.
۵- پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته(خامه را به مدت ١ ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کنید و بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس با مقداری آب انار مخلوط کنید و روی کیک ها بزنید وبا دانه های انار تزیین و سرو كنيد.
=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore
=========================