دستور پخت بزقورمه؛ غذای اصیل کرمانی
مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر
- نخود : یک پیمانه
- پیاز : یک کیلوگرم
- سیر : یک بوته
- گوشت بدون استخوان : 500 گرم
- کشک : به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
- زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
- نعنا داغ : به میزان لازم
- گردو خرد شده : به میزان لازم
- آب : 2 پیمانه
طرز تهیه
۱. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.
۲. گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.
۳. نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.
۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
۵. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.
۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.
طرز تهیه جوجه کباب یا شنیسل بوقلمون، پیشنهاد ویژه تارا مارکت
گوشت گرم و بسته بندی شده بوقلمون هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت
حالا وقتشه یه تجربه ی فوق العاده خوشمزه با گوشت لذیذ بوقلمون رو به شما مشتریان عزیزمون پیشنهاد بدیم.
مواد لازم:
1- گوشت بوقلمون بدون استخوان 1000 گرم
2- سرکه یک چهارم لیوان
3- روغن، یک چهارم لیوان
4- ماست یک لیوان
5- سیر رنده شده یک حبه
6- پیاز متوسط خُرد شده یک عدد
طرز تهیه:
سرکه، روغن، پیاز، ماست و سیر رنده شده را با هم مخلوط کرده و گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم. گوشت را به مدت حداقل 8 ساعت در این مواد خوابانده و درب ظرف حاوی مواد را میبندیم. پس از زمان لازم گوشت آماده کباب شده یا کوبیده شدن و ترکیب با آدر سوخاری و شنیسل شدن میباشد.
جوجه کباب زعفرانی مخصوص تارا...
دستور پخت جوجه کباب زعفرانی پیشنهاد ویژه تارا به شما....
جوجه کباب های مزه دار شده هم اکنون موجود در شعب تارا مارکت
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند. مواد متداول برای طعم دار کردن جوجه کباب پیاز ، زعفران و آبلیمو هستند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- کره ۵۰ گرم
- پیاز بزرگ۲ عدد
- مرغ متوسط ۱ عدد
- زنجبیل یه تکه کوچک
- ماست چکیده ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- نمک وفلفل سیاه به اندازه کافی
- زعفران دم کرده قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
ابتدا یک ظرف مناسب انتخاب کنید و پیازها را پس از گرفتن پوست به صورت خلالی در آن خرد کنید. در صورت تمایل می توانید فقط از آب پیاز برای طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده کنید. مرغ را پس از شستشو به اندازه جوجه کبابی خرد کنید و به ظرف حاوی پیازها اضافه کنید.در ادامه آبلیمو را به همراه روغن زیتون ، زعفران دم کرده ، ماست چکیده ، زنجبیل رنده شده و مقداری نمک و فلفل سیاه به ظرف حاوی پیاز و گوشت مرغ اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا به تمام نقاط گوشت مرغ برسند.
نوش جااانتون.
بریانی حیدرآبادی ویژه دستپخت تارا
مواد لازم
مرغ : ۶۰۰ گرم،
برنج :2 الی 3 پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
کره: 50 گرمی 1 عدد
هل: شکسته ۶ عدد
فلفل سیاه نکوبیده: ۱قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو: 3 عدد،
چوب دارچین :۲ عدد( کوچک)،
میخک نیمکوب شده: ۷ عدد،
زیره نیمکوب :شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۳/۴ قاشق چایخوری،
فلفل سیاه نیمکوب شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین: ۳/۴ قاشق چایخوری، زنجبیل رنده شده ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۲ قاشق چایخوری، نعنا خردشده ۷ قاشق غذاخوری،
گشنیز تازه خردشده: ۷ قاشق غذاخوری،
نمک
تخم گشنیز :نیمکوب شده ۵ ق غ
پیاز: ۲ عدد بزرگ،
ماست: ۸-۷ قاشق غذاخوری،
طرز تهیه
در ابتدا یک عدد پیاز را در روغن سرخ کرده و به آن سیر را اضافه می کنیم و برای مزه دار کردن مرغ ، ماست را در ظرفی ریخته و به آن مقداری میخک نیم کوب شده، فلفل سیاه ،زیره نیم کوب شده ،فلفل قرمز،زنجبیل ،تخم گشنیز نیم کوب شده برگ بو ،نمک و یک قاشق غذاخوری از زعفران دم کرده ،زردچوبه ،5 عدد هل شکسته و پودر دارچین و نعنا خشک و سیر و پیاز سرخ شده را به ماست اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم .سپس برشهایی بر روی مرغ ایجاد می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و مخلوط ماست و مرغ را به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال استراحت میدهیم تا مرغ خیلی خوب مزه دار شود.
برای تهیه برنج ،آن را با چوب دارچین و بقیه میخک و 1 عدد هل شکسته در آبجوش ریخته و آن را آبکش میکنیم.
در این مرحله مجددا یک عدد پیاز را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم و دو طرف مرغ های مزه دار شده را با حرارت زیاد سرخ می کنیم تا آب نیندازد و و سپس باقی مانده مخلوط ماست را کف ظرف ریخته و به هم میزنیم و و زعفران آب کرده و زیره نیم کوب و کمی گشنیز و نعنا را روی مرغها می ریزیم و نصف برنج آبکش شده را به آن اضافه می کنیم و مجددا پیاز داغ ، گشنیز و نعنای باقی مانده را روی مرغها ریخته و مجددا مابقی برنج را اضافه می کنیم .
باید مراقب باشید که برنج اصلا با مواد ماستی و مرغها مخلوط نشود و تنها کافیست برنج را فشار دهید تا کاملا روی مواد را بگیرد.
سپس در ظرف را گذاشته و حرارت را روی متوسط قرار میدهیم تا برنج دم بکشد برای اینکه مرغها پخته شوند حتما بایستی حرارت کم باشد .