آشپزخانه

آرشیو مطالب

پاستا مرغ و گوجه خشک

۱۳۹۷/۰۷/۲۸      ۴۶۱ بازدید

مواد لازم:

یک عدد سینه کامل مرغ

پاستا پروانه ای:  ۳۰۰ گرم
کره آب شده:  2 قاشق سوپ خوری
روغن: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز: یک عدد نگینی خرد شده
سیر: دو حبه رنده شده
آب مرغ: یک و نیم لیوان
مخلوطی از خامه و شیر: معادل نصف پیمانه
گوجه خشک: یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
اسفناج  خرد شده: دو پیمانه
برگ ریحان: ۴ برگ
نمک، فلفل، پاپریکا و آویشن: به میزان دلخواه

دستور پخت تارا:

 در ابتدا ظرف پر از آب را روی حرارت گذاشته و مقداری نمک و روغن به آن اضافه کرده و زمانی که آب بجوش آمد پاستا را به آن اضافه کرده و پس از پخت آبکش می کنیم.

سپس تکه های خرد شده مرغ را در ترکیبی از کره و روغن تفت میدهیم تا کاملا سرخ و طلایی رنگ شوند. و آن را کنار می گذاریم. برای تهیه سس این پاستا یک عدد پیاز را خرد یا رنده کرده و در کره سرخ می کنیم تا نرم شود و سپس گوجه خشک ( اگر سایزشان بزرگ هست بایستی کمی خرد شوند) و سیر رنده شده را به پیاز اضافه و سرخ  می کنیم.. ترکیب خامه و شیر و همچنین آب مرغ را اضافه کرده و بمدت 4 الی 5 دقیق اجازه می دهیم تا بجوشد و پس از آن مرغ ، اسفناج و ریحان را اضافه می کنیم  و زمان میدهیم تا اسفناج پخته شود .سپس در آخر پاستای آبکش شده را اضافه کرده و نمک فلفل آویشن پاپریکا و  پنیر پارمزان  را اضافه می کنیم  و سرو می کنیم .

کدو سبز رول شده همراه با ژامبون

۱۳۹۷/۰۱/۱۰      ۱۵۰۹ بازدید

مواد لازم

تخم‌مرغ: چهار عدد
کدو سبز رنده‌شده: دو عدد
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
ژامبون گوشت (مرغ): ۲۰۰ گرم
پنیر دودی: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کدو سبزها را رنده کرده و به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید. ۵۰ گرم پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا موادتان یکدست شود. یک ظرف مستطیل‌شکل آماده کنید و درون آن یک ورقۀ روغنی قرار دهید. موادی را که آماده کرده‌اید درون ظرف بریزید و آن را صاف کنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرفتان را از فر خارج کنید و سطح آن را کاملاً با ژامبون بپوشانید. سپس پنیر دودی را هم روی ژامبون‌ها بچینید و آن را رول کنید. به مدت ۱۰ دقیقه رول کدو سبز را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

سوپ سفید مجلسی

۱۳۹۶/۱۱/۳      ۱۸۹۳ بازدید

مواد لازم سوپ سفید برای ۴ تا ۶ نفر:

جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
هویج متوسط: یک عدد، رنده‌ شده
کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
آب مرغ: ۳ پیمانه
کره: ۶۰ گرم
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:

۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک وفلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ – به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.

۲ – به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

۳ – جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.

۴ – اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.

چیکن استروگانوف

۱۳۹۶/۱۰/۲۶      ۱۶۰۹ بازدید

مواد لازم برای تهیه چیکن استروگانوف

- مرغ 500 گرم
- خامه صبحانه یک عدد
- پیاز یک عدد متوسط
- قارچ 500 گرم
- خلال سیب زمینی:1 بسته
- نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را به قطعات کوچک ( باریک و به طول حدودا دو بند انگشت) تقسیم کرده و با پیازهای خرد شده در تابه با کمی روغن تفت میدهیم.فیله مرغ باید کاملا تفت داده شود و به رنگ سفید درآید.

قارچها را خرد کرده و در ماهیتابه جداگانه ای حدود 4-3 دقیقه تفت میدهیم و به آن نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه میکنیم.
وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شد قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کرده  و مواد را با یکدیگر مخلوط میکنیم سپس خامه را می افزاییم و مواد را هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم چون خامه لازم نیست زیاد حرارت ببیند .

درنهایت غذا را در ظرف مناسب کشیده و با سیب زمینی خلال تزیین میکنیم