آشپزخانه

آرشیو مطالب

کدو سبز رول شده همراه با ژامبون

۱۳۹۷/۰۱/۱۰      ۱۰۰۲ بازدید

مواد لازم

تخم‌مرغ: چهار عدد
کدو سبز رنده‌شده: دو عدد
پنیر پارمزان: ۵۰ گرم
ژامبون گوشت (مرغ): ۲۰۰ گرم
پنیر دودی: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس کدو سبزها را رنده کرده و به تخم‌مرغ‌های هم‌زده اضافه کنید. ۵۰ گرم پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا موادتان یکدست شود. یک ظرف مستطیل‌شکل آماده کنید و درون آن یک ورقۀ روغنی قرار دهید. موادی را که آماده کرده‌اید درون ظرف بریزید و آن را صاف کنید. سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرفتان را از فر خارج کنید و سطح آن را کاملاً با ژامبون بپوشانید. سپس پنیر دودی را هم روی ژامبون‌ها بچینید و آن را رول کنید. به مدت ۱۰ دقیقه رول کدو سبز را در دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید.

سوپ سفید مجلسی

۱۳۹۶/۱۱/۳      ۱۵۲۷ بازدید

مواد لازم سوپ سفید برای ۴ تا ۶ نفر:

جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
هویج متوسط: یک عدد، رنده‌ شده
کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
آب مرغ: ۳ پیمانه
کره: ۶۰ گرم
آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه:

۱- جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

۲- کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

۳- گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک وفلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

نکات آشپزی:

۱ – به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.

۲ – به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.

۳ – جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.

۴ – اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.

چیکن استروگانوف

۱۳۹۶/۱۰/۲۶      ۱۲۰۸ بازدید

مواد لازم برای تهیه چیکن استروگانوف

- مرغ 500 گرم
- خامه صبحانه یک عدد
- پیاز یک عدد متوسط
- قارچ 500 گرم
- خلال سیب زمینی:1 بسته
- نمک و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

فیله مرغ را به قطعات کوچک ( باریک و به طول حدودا دو بند انگشت) تقسیم کرده و با پیازهای خرد شده در تابه با کمی روغن تفت میدهیم.فیله مرغ باید کاملا تفت داده شود و به رنگ سفید درآید.

قارچها را خرد کرده و در ماهیتابه جداگانه ای حدود 4-3 دقیقه تفت میدهیم و به آن نمک و فلفل و سایر ادویه ها را اضافه میکنیم.
وقتی مرغها به اندازه کافی سرخ شد قارچ تفت داده شده را به آن اضافه کرده  و مواد را با یکدیگر مخلوط میکنیم سپس خامه را می افزاییم و مواد را هم میزنیم و شعله را خاموش میکنیم چون خامه لازم نیست زیاد حرارت ببیند .

درنهایت غذا را در ظرف مناسب کشیده و با سیب زمینی خلال تزیین میکنیم

سوپ گوجه فرنگی

۱۳۹۶/۰۷/۱۰      ۴۴۲۷ بازدید



مواد لازم:

✅ گوجه فرنگی نصف شده ١۵٠٠ گرم
✅ روغن زیتون ٢ قاشق غذاخوری
✅ سیر ۴ حبه
✅ عصاره مرغ یا سبزیجات ۴ پیمانه
✅ آویشن ۴/١ قاشق چایخوری
✅ پودر فلفل قرمز ٢/١ قاشق چایخوری
✅ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روش پخت

ابتدا فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

کف سینی فر را با فویل بپوشانید . حبه های سیر با پوست را درون یک تکه فویل قرار دهید و آن را بپیچانید و درون فر قرار دهید تا سیرها پخته شوند و رنگ آنها طلایی شود. گوجه فرنگی های نصف شده را کف سینی فر رو با لا بچینید و روی آنها مقداری نمک و فلفل بپاشید.

سپس روی هرکدام از برش ها مقداری روغن زیتون بریزید و سینی را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها کاملا برشته شوند . سیرها را از توی فویل در آورید و پوست آنها را بگیرید.

گوجه فرنگی استراحت داده شده و سیر پخته شده و آبی که پس از پخت گوجه ها درون سینی فر باقی مانده را درون غذا ساز بریزید و چند پالس بزنید تا صاف و یکدست شود. مواد را دوباره به قابلمه برگردانید و عصاره مرغ و آویشن و فلفل قرمز را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ با حرارت متوسط بجوشد و غلیظ شود .