آشپزخانه

سالاد بروکلی

۱۳۹۳/۰۸/۱۹      ۶۷۲۷ بازدید

طرز تهیه مرحله ١

در یک قابلمه آب را به همراه یک قاشق چایخوری نمک می گذاریم بجوشد. وقتی که بجوش آمد کلم بروکلی ها را داخل آن می اندازیم به مدت ٢ دقیقه بلافاصله کلم ها را داخل ظرف آب یخ می اندازیم این کار باعث می شه رنگ کلم بروکلی ها سبز بماند

مرحله ٢

کلم بروکلی، بادام، ژامبون دودی، پیاز خرد شده و نخود فرنگی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط می کنیم

مرحله ٣

در ظرف دیگری سس مایونز، سرکه و عسل با هم مخلوط می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم تا قبل از سرو کردن به خورد هم بروند نوش جان

مواد لازم
  • کلم بروکلی ۵-۶ فنجان
  • نصف فنجان بادام بو داده
  • نصف فنجان ژامبون دودی
  • پیاز قرمز خرد شده ١/۴ فنجان
  • نصف فنجان نخود فرنگی
  • یک فنجان سس مایونز
  • دو قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • عسل ١/۴ فنجان