آشپزخانه

طرز تهیه پاستا پنه با سس گوجه

۱۴۰۳/۰۵/۲۷      ۲۵۶ بازدید

طرز تهیه پاستا پنه با سس گوجه

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پاستا پنه 230 گرم
سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
پیاز سفید نصف یک عدد
سیر (رنده شده) 1 حبه
آب به مقدار لازم
خامه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
ریحان خشک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون به مقدار لازم

مرحله اول: شبیه طرز تهیه انواع پاستا و ماکارونی، ابتدا در قابلمه‌ای مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. هنگامی که آب جوشید، مقداری نمک و روغن زیتون به آن اضافه کنید.
مرحله دوم: حالا پاستا پنه‌ها را داخل قابلمه بریزید و 8 تا 12 دقیقه زمان دهید تا پخته و آماده شوند.
مرحله سوم: در همین فاصله، تابه‌ای بزرگ را روی شعله گذاشته و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید. سپس، پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم: وقتی پیاز و سیر کاملا تفت خورده و سبک شدند، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و پس از آن، آب، ریحان خشک، فلفل قرمز و نمک را در تابه بریزید. صبر کنید تا همه مواد به مدت 2 دقیقه با هم بجوشند.
مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه پنه با سس گوجه فرنگی ، خامه را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا سس یکدستی ایجاد شود.
مرحله ششم: تا اینجای کار، پاستاها هم آماده آبکشی شده‌اند. آن‌ها را با آب سرد آبکش کنید و داخل سس خامه‌ای تابه بریزید. دقت کنید که سس باید روی سطح پاستا را بپوشاند.
مرحله هفتم: حالا درب تابه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا پاستا با سس گوجه و خامه و با حرارت ملایم، جوش ریز بخورد و کاملا نرم و مغزپخت شود.