آشپزخانه

گوشت قلقلی مغزدار یونانی

۱۳۹۴/۰۲/۱      ۸۴۱۹ بازدید

مواد لازم

•    دو عدد تخم مرغ
•    یک پیمانه خرده نان
•    &frac١۴; پیمانه زیتون سبز با مغز فلفل خرد شده
•    &frac١۴; پیمانه زیتون سیاه خرد شده
•    &frac١۴; پیمانه جعفری تازه خرد شده
•    ۴ حبه سیر رنده شده
•    یک قاشق چایخوری نمک
•    &frac١۴; قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    ۴۵٠ گرم گوشت‌ لخم چرخ‌کرده
•    ۴۵٠ گرم گوشت‌ بره چرخ‌کرده
•    ١٧٠ گرم پنیر فتا خرد شده
•    سس گوجه فرنگی یونانی*

طرز تهیه

١. فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس زیتون ها، جعفری، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. در انتها، گوشت های چرخ‌کرده را اضافه کنید و هم بزنید.

٢. مقداری از مخلوط گوشت را کف دست بگذارید، کمی صاف کنید، داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و سپس گوشت را قلقلی کنید. همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید و داخل یک تابه بزرگ بچینید. سپس تابه را به مدت ٢۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند.

٣. این غذا را گرم و به همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.

سس گوجه فرنگی یونانی

مواد لازم

•    نصف پیمانه پیاز خرد شده
•    یک حبه سیر رنده شده
•    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
•    ٢٢۵ گرم سس گوجه فرنگی
•    ١/۴  پیمانه آب گوشت
•    یک قاشق چایخوری پودر آویشن
•    نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه

١. در یک شیرجوش متوسط، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سس گوجه فرنگی، آب گوشت، آویشن و دارچین را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.