گوشت قلقلی مغزدار یونانی
مواد لازم
• دو عدد تخم مرغ
• یک پیمانه خرده نان
• &frac١۴; پیمانه زیتون سبز با مغز فلفل خرد شده
• &frac١۴; پیمانه زیتون سیاه خرد شده
• &frac١۴; پیمانه جعفری تازه خرد شده
• ۴ حبه سیر رنده شده
• یک قاشق چایخوری نمک
• &frac١۴; قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ۴۵٠ گرم گوشت لخم چرخکرده
• ۴۵٠ گرم گوشت بره چرخکرده
• ١٧٠ گرم پنیر فتا خرد شده
• سس گوجه فرنگی یونانی*
طرز تهیه
١. فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و خرده های نان را به آن اضافه کنید. سپس زیتون ها، جعفری، سیر، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید. در انتها، گوشت های چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید.
٢. مقداری از مخلوط گوشت را کف دست بگذارید، کمی صاف کنید، داخل آن یک تکه پنیر فتا قرار دهید و سپس گوشت را قلقلی کنید. همه گوشت ها را به همین ترتیب درست کنید و داخل یک تابه بزرگ بچینید. سپس تابه را به مدت ٢۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته شوند.
٣. این غذا را گرم و به همراه سس گوجه فرنگی یونانی سرو کنید.
سس گوجه فرنگی یونانی
مواد لازم
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• یک حبه سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• ٢٢۵ گرم سس گوجه فرنگی
• ١/۴ پیمانه آب گوشت
• یک قاشق چایخوری پودر آویشن
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه
١. در یک شیرجوش متوسط، پیاز و سیر را روی حرارت متوسط تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سس گوجه فرنگی، آب گوشت، آویشن و دارچین را اضافه کنید و روی حرارت هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.