آشپزخانه

پودینگ برنج

۱۳۹۴/۰۲/۱۷      ۸۰۱۶ بازدید

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ نفر

  • ‏۲ فنجان شیر نارگیل ‏
  • ‏۲ فنجان شیر
  • ‏۳ قاشق سوپ‌خوری شکر سفید ‏
  • ١/٢ فنجان برنج باسماتی ‏
  • ‏۴/١ فنجان کشمش ‏
  • ‏١/٢ قاشق چایخوری پودر هل ‏
  • ‏١/٢ فنجان گلاب( اختیاری) ‏
  • ‏۴/١ فنجان بادام برشته، خردشده
  • ۴/١ فنجان پسته، خردشده ‏

آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه ‏
زمان پخت: ۲۵ دقیقه ‏
مجموع زمان: ۳۵ دقیقه ‏

طرز تهیه: ‏

  1. شیر نارگیل، شیر و شکر را درون دیگچه‌ای بزرگ ریخته، روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. برنج باسماتی را اضافه نمائید و ‏هم بزنید، حرارت را کم کنید اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند تا مواد غلیظ شوند و برنج‌ها نرم شوند. ‏
  2. کشمش، هل و گلاب را اضافه نمائید و اجازه دهید باز هم فرایند پخت ادامه یابد. مواد آماده شده را با ملاقه درون کاسه‌های ‏مخصوص سرو خالی نمائید و با پسته و بادام تزئین کنید. ‏

منبع : http://www.alamto.com