پودینگ برنج
۱۳۹۴/۰۲/۱۷
۸۰۱۶ بازدید
مواد لازم:
مخصوص ۴ نفر
- ۲ فنجان شیر نارگیل
- ۲ فنجان شیر
- ۳ قاشق سوپخوری شکر سفید
- ١/٢ فنجان برنج باسماتی
- ۴/١ فنجان کشمش
- ١/٢ قاشق چایخوری پودر هل
- ١/٢ فنجان گلاب( اختیاری)
- ۴/١ فنجان بادام برشته، خردشده
- ۴/١ فنجان پسته، خردشده
آماده سازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مجموع زمان: ۳۵ دقیقه
طرز تهیه:
- شیر نارگیل، شیر و شکر را درون دیگچهای بزرگ ریخته، روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. برنج باسماتی را اضافه نمائید و هم بزنید، حرارت را کم کنید اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند تا مواد غلیظ شوند و برنجها نرم شوند.
- کشمش، هل و گلاب را اضافه نمائید و اجازه دهید باز هم فرایند پخت ادامه یابد. مواد آماده شده را با ملاقه درون کاسههای مخصوص سرو خالی نمائید و با پسته و بادام تزئین کنید.
منبع : http://www.alamto.com