آشپزخانه

میگو پلو مجلسی

۱۳۹۴/۰۹/۲۴      ۵۶۴۳۷ بازدید

مواد لازم

 

 برنج

 ٢ و یک چهارم پیمانه پلوپز

 آب برای کته

٣ و یک چهارم پیمانه پلوپز

میگوی پاک شده

٣٠٠ الی ٣۵٠ گرم

 زرشک قرمز

٣ قاشق غذا خوری

خلال بادام

٣ قاشق غذا خوری

جعفری یا گشنیز خرد شده

٣ قاشق غذا خوری

هویج خلال شده

٣ الی ۴ قاشق غذا خوری

روغن

به میزان لازم

زعفران دم کرده

٢ فاشق غذا خوری

نمک

به میزان لازم

شکر

٢ الی٣ قاشق مربا خوری

پیاز داغ طلایی

٢ قاشق غذا خوری

پیاز

١ عدد

 

===================================================

کانال آموزش آشپزی فروشگاه زنجیره ای تارا Telegram.me/taragram

===================================================

طرز تهیه
برنج را شسته و نمک بریزید بعد از دو سه ساعت روی شعله گذاشته و دو الی سه قاشق روغن زیتون در آن بریزید و یکی دو بار به آرامی هم بزنید تا آب آن تبخیر شود بعد در قابلمه روغن ریخته و از نان یا سیب زمینی برای ته دیگ استفاده کنید و برنج را روی آن ریخته و دور برنج را جمع کنید تا به قابلمه نچسبد و با استفاده از شعله پخش کن و حرارت کم برنج را دم بیندازید .

خلال بادام و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیم (کتری ، بخاری ، سماور ) گذاشته تا خوشرنگ و نرم شود .

از طرفی دیگر دو لیوان آّب در قابلمه ریخته روی گاز گذاشته و میگو را در آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل و یک عدد پیاز هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن روی صافی ریخته و کنار بگذارید .

هویج های خلال شده را هم با مقدار کمی آب  بپزید و در آخر یک قاشق شکر و کمی هم روغن اضافه کنید .

زرشک را هم خوب شسته و با اضافه کردن شکر و روغن کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید زرشک نباید زیاد تفت داده شود چون هم خشک و هم رنگش سیاه میشود .

جعفری را هم خرد کرده و تمامی مواد را به همراه پیاز داغ طلایی مخلوط کنید .
برنج که دم کشید مواد آماده شده را لا به لای برنج یا روی برنج تزئین کنید .

 

===================================================کانال آموزش آشپزی فروشگاه زنجیره ای تارا Telegram.me/taragram

===================================================