آشپزخانه

همبرگر با گوشت چرخ کرده

۱۳۹۴/۱۰/۱۴      ۱۲۱۵۷ بازدید

مواد لازم

 

 روغن زیتون

۱قاشق غذاخوری

 هویج له شده (یا مقداری فلفل دلمه خرد شده)

نصف فنجان

 پیاز خرد شده

 ۱فنجان

 کرفس خرد شده

نصف فنجان

سیر (خرد شده)

۲حبه

نمک

نصف قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده

۴۵۰تا ۶۰۰ گرم

کچاپ

نصف فنجان

سس گوجه

۲فنجان

ترکیب سس سویا و سرکه

۱قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای

۲قاشق غذاخوری

میخک صدپر

مقدار کمی

آویشن خشک

نصف قاشق چایخوری

فلفل هندی

مقدار کمی

فلفل سیاه

مقداری

نان همبرگر

۴عدد

 

طرز تهیه

یک ماهیتابه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و روغن را داخل آن گرم کنید. هویج را اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر از فلفل دلمه استفاده می کنید، پیاز را هم اضافه کنید)
پیاز و کرفس را هم اضافه کرده و گاهی هم بزنید تا زمانی که طلایی رنگ شود (۵ دقیقه). سیر را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر تفت بدهید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را داخل یک کاسه ریخته و کنار بگذارید.
ماهیتابه را روی اجاق برگردانده و گوشت را داخل آن بریزید. شما باید این کار را در دو مرحله انجام بدهید. یعنی گوشت را به دو قسمت تقسیم کرده و سرخ کنید، چون اگر همه ی گوشت را یکدفعه داخل ماهیتابه بریزید، نیمی از آن ها سوخته و نیمی نپخته باقی می ماند. کمی نمک روی گوشت ها بپاشید.
یادتان باشد که تا زمانی که یک طرف گوشت ها سرخ نشده آن ها را هم نزنید، بعد از اینکه یک طرف طلایی رنگ شد، با یک کفگیر گوشت را از ماهیتابه جدا کرده و هم بزنید.
بعد از پخت همه ی گوشت، سبزیجات را به ماهیتابه برگردانده و با یک قاشق چوبی گوشت های درشت تر را ریز کنید.
کچاپ، سس گوجه، سس سویا، سرکه و شکر قهوه از رو داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد میخک صدپر، آویشن و فلفل هندی را اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و بگذارید برای ده دقیقه بجوشد. چاشنی اش را تست کرده و اگر لازم است به آن ادویه اضافه کنید. با نان همبرگر سرو کنید.