چیز کیک لیمویی
مواد لازم
بیسکوییت: ٢٠٠ گرم
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای ۴٠٠: گرم
کره ١٠٠: گرم
خامه :١٠٠ گرم
شکر: ٢/٣ لیوان
ماست :١/۴ لیوان
آبلیموی تازه ١/۴: لیوان
پودر ژلاتین: ٢ قاشق چایخوری
سس لیمویی
کره: ٧٠ گرم
شکر: ٢/٣ لیوان
زرده تخم مرغ :٣ عدد
آبلیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بیسکوییت ها را با میکسر بزنید یا بکوبید تا خرد و یکدست شوند ، کره نرم شده در دمای اتاق را به بیسکوییت های خرد شده اضافه و با نوک انگشتان مخلوط کنید تا مانند خرده نان شود.
ته قالب ( ٢٢ سانتیمتری ) را چرب کنید و مخلوط کره و خرده>بیسکوییت را ته قالب بریزید و با دست خوب فشرده و منسجم کنید سپس قالب را داخل یخچال بگذارید تا لایه بیسکوییتی سرد و سفت شود.
پودر ژلاتین و آبلیمو را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس روی حرارت بخار آب داغ قرار دهید تا ژلاتین حل شود ( روش بن ماری(.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتی سبک و ابری پیدا کند ( کاسه را برمیگردانید نریزد ) سپس نصف شکر را به آن اضافه کنید و بزنید تا کشدار شود.
زرده تخم مرغ ، پنیر ماسکارپونه یا خامه ای و باقی مانده شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا یکدست شود سپس خامه و ماست را اضافه کنید و بزنید ، پس از مخلوط شدن مواد ژلاتین حل شده و مخلوط سفیده و شکر را به مایه چیز کیک اضافه و با قاشق مخلوط کنید.
قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را روی لایه بیسکوییتی بریزید و پخش کنید سپس قالب چیز کیک را ۴ – ۶ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و بسته شود.
برای تهیه سس لیمویی کره ، شکر ، زرده های تخم مرغ و آبلیمو را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا سس لیمویی غلیظ شود ( میتوانید برای طعم قوی تر ١ قاشق چایخوری رنده پوست لیمو ترش هم به سس اضافه کنید(.
پس از آماده شدن چیز کیک ، سس لیمویی را که به دمای اتاق رسیده است روی چیز کیک بریزید و چیز کیک را سرو کنید ( میتوانید ١ ساعت دیگر چیز کیک را داخل یخچال بگذارید تا سس لیمویی سرد شود(
نکته
میتوانید به جای سس لیمو از ژله لیمویی برای تزیین روی چیز کیک استفاده کنید ، میتوانید به جای ماست از همان مقدار خامه استفاده کنید.
Telegram.me/taragram