آشپزخانه

ماکارون

۱۳۹۴/۱۱/۵      ۱۵۹۱۰ بازدید

طرز تهیه شیرینی فرانسوی ماکارون:

ابتدا فر را روشن میکنیم و روی دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا گرم شود.

بادام پودر شده و پودر قند را جدا جدا الک می کنیم سپس باهم مخلوط میکنیم.

در مرحله ی بعد سفیده تخم مرغ را که به دمای محیط رسیده است با همزن میزنیم تا پف کند.و رنگ خوراکی را در صورت

سپس مواد خشکمان را(پودر قند و پودر بادام)به سفیده اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود

ودرمرحله بعد مایه شیرینی ماکارون را درون قیف با سری ماسوره ساده بریزید و درون سینی که از قبل با کاغذ روغنی پوشش داده شده است با فاصله شکوفه بزنید

برای اینکه ماکارون ها ظاهری یکدست و مطلوبی داشته باشند بهتر است چندین مرتبه سینی را روی سطح کار ضربه بزنید و در صورت نیاز با سر انگشت و یا چاقو روی شیرینی‌ها را صاف کنید

در این مرحله سینی شیرینی‌ ماکارون را به مدت ١۵ تا ٢٠ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا شیرینی حالت ترد پیدا کند و زمانی که با دست تست می‌کنید مایه شیرینی به دست شما نچسبد سپس سینی شیرینی را به مدت ١۵ تا ١٧ دقیقه در فر با دمای ١٨٠ درجه قرار دهید.

برای پر کردن این شیرینی می‌توانید پس از ١٠ دقیقه استراحت تا کامل خنک شدن شیرینی‌ها، بسته به ذائقه خود از انواع کرم‌ها و مرباها استفاده نمایید..