سالاد روسی
سالاد های مختلفی بسته به سبزیجات مرسوم کشور ها، در مناطق مختلف تهیه می شود که بخاطر خواص آن ها، به سایر کشور ها نیز رسوخ می کند. به عنوان مثال سالاد روسی، از شمال ایران، وارد کشور ما شده تا کمی با ذائقه این گروه از مردم هم آشنا شویم.
مواد لازم برای سالاد روسی
سیب زمینی پخته شده | نیم کیلو |
هویج نگینی و پخته شده | ۳۰۰ گرم |
کالباس خشک وکالباس مرغ با هم | نیم کیلو |
خیار شور نگینی خرد شده | نیم کیلو |
کنسرو نخود فرنگی | ١ عدد |
سس مایونز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها را نیم پز کنید یعنی نباید بعد از پخت سیب زمینی ها له شوند. بعد آن ها را ریز ریز خرد کنید. بعد از این باید خیارشورها و کالباس ها را خرد کنید که اندازه قطعاتش باید بزرگ تر از سیب زمینی ها باشند. بعد از این هویج را خرد کرده و یا رنده کرده و اضافه می کنیم و بعد هم سس بسته به میزان تمایل تان اضافه می کنید. بعد از این به مقداری که مواد له نشوند، نمک می ریزیم تا طعم خوبی پیدا کند .
توصیه ما این است که سیب زمینی را اول ریز کنید و بعد بپزید. کالباس هایی که عطر تند تری دارند برای این کار بهترند.
این دستورات برای یک خانواده ۴ نفری کافیست . برای تهیه سالاد روسی برای اعضای بیشتر، به تناسب مواد را زیاد تر کنید.
منبع : http://www.echef.ir