آشپزخانه

اردور تخم مرغ

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۱۱۳۹۹ بازدید

✅اردور تخم مرغ


✅مواد اولیه:

برای ١۶ نفر
تخم مرغ تخم مرغ ٨ عدد
سس مایونز ١ چهارم لیوان
سس خردل ١ قاشق چایخوری
پیازچه ١ عدد
روغن زیتون ١ قاشق غذاخوری
پودر سیر به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم


✅ طرز تهیه:
بتدا تخم مرغ ها را در آب نمك غلیظ و ترجیحا داخل نایلون آبپز كنید تا كاملا سالم بمانند.تخم مرغ های پخته را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و زرده ها را با دقت خارج کنید ، زرده های تخم مرغ را رنده بزنید.سس خردل را به زرده ها اضافه كرده و با چنگال كاملا مخلوط كنید و بعد سس مایونز را اضافه كنید.
پیازچه را ریز ساطوری كنید و به زرده اضافه كنید و خوب مخلوط كنید.روغن زیتون،نمك،فلفل،پودر سیر و سایر ادویه های دلخواه را به زرده اضافه كرده و خوب مخلوط كنید تا یكدست شود. پس از اینکه مواد خوب مخلوط و یکدست شدند داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و داخل هر سفیده را با مقداری از زرده پر کنید ، برای تزیین مقداری پیازچه خرد شده روی زرده ها بریزید و مقداری نیز نمک و فلفل بپاشید ، این اردور ساده را میتوانید به تنهایی مصرف کنید یا برای تزیین ظرف سالاد استفاده نمایید.

✅ نكات:
١) اگر دوست دارید قسمت زرده تخم مرغ در همه تخم مرغ ها در جای یكسانی قرار گیرد(دقیقا در وسط)باید آنها را در دستگاه تخم مرغ آبپز كن قرار دهید یا به صورت ایستاده آبپز كنید.
٢) در صورت تمایل برای نیم از مواد زرده از زعفران هم استفاده كنید تا خوشرنگ ترشود.
٣) در صورت تمایل مقداری سیب زمینی آبپز هم به زرده اضافه كنید.
۴) لازم به ذكر است اردور پیش غذایی است كه مواد موجود در آن یا غذای اصلی همخوانی دارد و معمولا برای تولد و جشن ها مورد استفاده قرار میگیرد.

=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore