آشپزخانه

ناگت مرغ

۱۳۹۴/۱۱/۱۱      ۵۵۶۳ بازدید

 ناگت مرغ

مواد لازم:

 سینه مرغ ۸۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد کوچک
پودر سیر ۲ قاشق غذاخوری
قرص مرغ ۲ عدد
پودر نان ۴ قاشق سوپخوری
پفک نمکی پودر شده ۱ پیمانه


طرز تهیه:
سینه مرغ رو تکه تکه کنید و به همراه قرص مرغ، پیاز، پودر سیر و پنیر موزارلا در غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا حسابی میکس بشه و یک خمیر چسبناک به دست بیاد. در یک ظرف دیگه، پودر پفک نمکی و پودر نان رو با هم مخلوط کنید. از خمیر به اندازه یک گردو بزرگ بردارید و با دست به اون فرم دلخواه رو بدید و در مخلوط پفک و پودر نان بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

 نکات:
اگر پودر ناگت در دسترس شما بود، به جای پودر پفک و پودر نان از اون استفاده کنید.
می تونید به مخلوط پفک و پودر نان، پنیر پارمسان هم اضافه کنید.
اگر مایل هستید رنگ ناگت، نارنجی تر باشه، به پودر پفک، رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید.
می تونید به پودر پفک، کمی هم پودر موسیر اضافه کنید.
اگر پنیر موزارلا در دسترس شما نبود، از پنیر پیتزا هم می تونید استفاده کنید.

=========================
کانال تلگرام تاراگرام : telegram.me/taragram
اینستاگرام : instagram.com/tarachainstore