آشپزخانه

پای صبحانه

۱۳۹۵/۰۸/۵      ۲۰۰۹۶ بازدید

پای صبحانه

• تعداد: ۶ تا ٨ نفر
• زمان تهیه: ٢٠ دقیقه
• زمان سرد شدن: ٢ ساعت
• زمان پخت: ۵٠ دقیقه

مواد لازم

• ٨ ورق ژامبون
• نصف پیمانه خرده نان
• ۵ عدد تخم مرغ
• ٢.۵ پیمانه سیب زمینی ریز و سرخ شده
• یک پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
• نصف پیمانه پنیر سفید
• ١/٣ پیمانه شیر
• &frac١۴; پیمانه پیازچه خرد شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• &frac١۴; قاشق چایخوری فلفل سیاه

روش تهیه

١. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. وقتی ژامبون ها سرد و خشک شدند آنها را خرد کنید و کنار بگذارید.

٢. خرده های نان را داخل تابه بریزید و تفت دهید. سپس آنها را داخل کاسه بریزید، روی آنها پلاستیک بکشید و داخل یخچال قرار دهید.

٣. قالب پای را چرب کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را هم بزنید تا پف کنند. ژامبون های خرد شده، سیب زمینی رنده شده، پنیر سوئیسی، پنیر سفید، شیر، &frac١۴; پیمانه پیازچه، نمک، فلفل سیاه و سس فلفلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آنها را داخل ظرف پای بریزید و ٢ تا ٢۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۴. فر را با دمای ٣٢۵ درجه فارنهایت روشن کنید. خرده های نان را روی مواد بریزید و بدون در به مدت ۵٠ دقیقه داخل فر بگذارید.