آشپزخانه

باقالی پلو با گوشت

۱۳۹۵/۱۱/۱۰      ۵۴۶۵ بازدید

مواد لازم:
باقالای سبز ١ پیمانه
برنج ٢ پیمانه
شوید خرد شده ٢ تا ٣ مشت !
گوشت تکه ای ٢٠٠ گرم
پیاز یک عدد
زرشک ٢ تا ٣ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
گوشت را با آب و پیاز بذارین بپزه تقریبا ٣ تا ۴ ساعت زمان برای پخت گوشت لازمه. بعد که گوشت پخت درش بیارین و بذارین خنک شه و تکه تکه اش کنید.

زرشک را بشورید و در کمی روغن تفت بدین.

گوشت تکه شده را هم اضافه کنید و کمی تفت بدین، کمی هم خلال پسته بهش اضافه کنید.

برنج را آب کش کنید، چند دقیقه قبل از اینکه بریزیدش توی آبکش، باقلای سبز را بهش اضافه کنید تا کمی پخته بشن. بعد بریزین تو آب کش. کف قابلمه را روغن بریزید و هر ته دیگی که دوست دارین تهش بچینید. ته دیگ کاهو خیلی خوبه که ما کاهو نداشتیم، بعد به ترتیب یک لایه برنج و باقالا و یک لایه شوید بریزید. زعفران آب کرده هم روی برنج بدین. کمی آب روغن اطراف برنج بدین و بذارین برنجتون دم بکشه . ١٠ دقیقه با حرارت زیاد که برنج بخار کنه. نیم ساعت هم با حرارت ملایم.

برنجتون که دم کشید بریزید توی دیس و روش را با مواد گوشتی تزئین کنید.