دلمه مرغ و اسفناج
دلمه مرغ و اسفناج یکی از غذاهایی است که علاوه بر ظاهری زیبا، سریع آماده می شود و به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو می گردد.
مواد لازم:
سینه مرغ (بدون استخوان و پوست) : ۲ عدد
ژامبون مرغ : ۲ ورق
اسفناج پخته : ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : برای سرخ کردن
آرد : یک دوم پیمانه
آرد سوخاری : به میزان لازم
آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری
دستور پخت :
ابتدا سینه مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب دو طرف آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس دو طرف سینه های مرغ را نمک، فلفل و آبلیمو بزنید و ورقه های ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و سپس مقداری اسفناج پخته شده روی آن بگذارید و سینه مرغ را همراه با مواد روی آن رول نمایید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بهم بزنید تا کف کنند ، سپس رول ها را ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری غلطانده و درون روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
در انتها سینه مرغ را برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید برای تزیین آن از جعفری و لیموترش استفاده کنید . سس کچاپ انتخاب مناسبی برای سرو این غذا می باشد.