آشپزخانه

دلمه مرغ و اسفناج

۱۳۹۶/۰۶/۱۵      ۵۰۷۴ بازدید

دلمه مرغ و اسفناج یکی از غذاهایی است که علاوه بر ظاهری زیبا، سریع آماده می شود و به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی سرو می گردد.

مواد لازم:

 سینه مرغ (بدون استخوان و پوست) : ۲ عدد

ژامبون مرغ : ۲ ورق

اسفناج پخته : ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

تخم مرغ : ۲ عدد

روغن مایع : برای سرخ کردن

آرد : یک دوم پیمانه

آرد سوخاری : به میزان لازم

آبلیمو : ۲ قاشق سوپخوری

دستور پخت :

ابتدا سینه مرغ را بین دو نایلون قرار دهید و با بیفتک کوب دو طرف آن را بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس دو طرف سینه های مرغ را نمک، فلفل و آبلیمو بزنید و ورقه های ژامبون را روی سینه مرغ قرار دهید و سپس مقداری اسفناج پخته شده روی آن بگذارید و سینه مرغ را همراه با مواد روی آن رول نمایید.  

تخم مرغ ها را در ظرفی بهم بزنید تا کف کنند ، سپس رول ها را ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری غلطانده و درون روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.

در انتها سینه مرغ را برش بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید برای تزیین آن از جعفری و لیموترش استفاده کنید . سس کچاپ انتخاب مناسبی برای سرو این غذا می باشد.