آشپزخانه

دسر خرمایی

۱۳۹۵/۱۱/۱۹      ۲۳۴۶۶ بازدید

مواد لازم:

خامه صبحانه هراز                   ٢٠٠ گرم

خرما (بدون پوست و هسته)        ١٢ عدد ( ٢٠٠ گرم)

ماست پر چرب هراز                ٣٠٠ گرم

آب                                      نصف پیمانه

پودر ژلاتین                           ٢ق.س (٢٠ گرم)

عرق بیدمشک                    ١ ق.چ ( ٧ میلی لیتر)

 

طرز تهیه:
پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود. ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم.
خامه را با شکر کمی شیرین کنید،با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم.
ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود،
سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.