دستور العمل پخت کیک شیفون وانیلی
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
روغن مایع: ٧٠ گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
آرد : ١۵٠ گرم
شیر: ٧۵ گرم
پودر قند: ١٢٠ گرم
بکینگ پودر: ١ ق م
دستور پخت:
مرحله اول : آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده،سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
مرحله سوم: سفیده تخم مرغ را با نیمی پودر قند مخلوط کرده و با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد .
مرحله چهارم: زرده تخم مرغ را با وانیل و باقی مانده پودر قند مخلوط کرده و با دور متوسط همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدارشود;
مرحله پنجم : سپس روغن را به آن اضافه کرده و ٢ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
مرحله ششم : مخلوط مرحله ١ و شیر را به تناوب به مخلوط مرحله ۴ اضافه و مخلوط کنید.
مرحله هفتم: مواد به دست آمده را یکباره به سفیده فرم گرفته اضافه و مخلوط کنید.
مرحله هشتم : مواد را درون قالبی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و درون فر از قبل گرم شده قرار دهید.
نکته :
نکته اول : درزمان فولد کردن مواد در مرحله ۵ و ۶ حتما از لیسک استفاده کنید.
نکته دوم : جهت شکلاتی کردن به ازای هر ١۵٠ گرم آرد می بایست مقدار ١۵ گرم از آرد کم کرده و به جای آن ١۵ گرم پودر کاکائو جایگزین کنید.
دستور ارسالی از سرکار خانم سمیرا صفری از همراهانکانال تلگرام فروشگاه زنجیره ای تارا
برای پیوستن به ما از طریق لینک زیر اقدام فرمایید .
برای ارسال دستورهای غذایی خود از این لینک استفاده نمایید.