آشپزخانه

اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین

۱۳۹۶/۰۵/۳۰      ۴۹۶۶ بازدید


مواد لازم :

گوشت مرغ چرخ شده ⬅️     ۳۵۰ گرم
تخم بلدرچین⬅️    ۱۲ عدد
سیر له شده⬅️    ۳ حبه
پیاز⬅️    ۲ عدد
سس خردل⬅️    یک و نیم قاشق چایخوری
سس فلفل⬅️    یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه⬅️    به میزان لازم
کنجد⬅️   مقداری


طرز تهیه:

١️⃣گام اول: ابتدا تخم های بلدرچین را آب پز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید.

٢️⃣گام دوم: پیاز ها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید.

٣️⃣گام سوم: ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۴️⃣گام چهارم: مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید.

۵️⃣گام پنجم: اسکاچ ها را درون تابه ای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است.

امیدوارم از تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدچین لذت برده باشید.
برای دریافت آموزشهای بیشتر همراه ما باشید