آشپزخانه

سیب زمینی سرخ کرده به روش رستورانی

۱۳۹۶/۰۶/۲۰      ۷۳۰۸ بازدید

ابتدا مقداری آب را در قابلمه ای به جوش آورید . سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه کرده و خلال کنید
سیب زمینی ها را به مدت ۵ دقیقه در آب در حال جوش بریزید تا کمی نرم شودسپس آبکش کرده و با دستمال آبگیری کنید سپس درون ظرفی بریزید و به مدت دو تا سه ساعت فریز کنید، ماهیتابه رو روی گاز بگذارید و صبر کنید روغن داغ شود. خلال سیب زمینی ها را از یکدیگر جدا کرده و در حالیکه منجمد هستند در روغن ریخته و سرخ کنید.